Catwalker Twin Lane | mobiel

Catwalker Twin Lane | mobiel

Stel zelf de route van deze verplaatsbare lopende band samen. Door rechte modules en bocht modules aan elkaar te koppelen, stelt u de gewenste route voor uw Catwalker samen. Met een paar technische vaardigheden kunt u dit mobiele presentatiesysteem voortaan zelf opbouwen en afbouwen. Ideaal voor product- en foodpresentaties! Bekijk ook de koopversie voor vaste installatie of de huurversie.

Offerte aanvragen voor deze mobiele sushiband.

  • Maak van uw productpresentatie een eyecatcher
  • Stel uit diverse modules uw ideale route samen
  • Deze mobiele lopende band kunt u zelf verplaatsen

Gemiddelde projectprijs

€ 12.000,-
€ 22.000,-
Productie op bestelling, verwachte levertijd ca. 6 weken
Voor originele product presentaties en food presentaties

Dit lopende band systeem is geschikt voor bewegende productpresentaties en foodpresentaties. Plaats uw hapjes, drankjes of producten op de catwalk en ze lopen door uw museum, evenementenzaal of showroom. Zo is de belangstelling voor uw modellen gegarandeerd. De lopende band is maar 7 cm hoog. De dunne presentatieband gecombineerd met een zwarte zijafwerking resulteert in een strak geheel. De optionele LED-verlichting zorgt voor een futuristische uitstraling en trekt nog meer aandacht naar uw productiepresentatie!

Presenteren op de lopende band

De Catwalker Twin Lane heeft presenteerplateaus van Ø 14 cm. Het product mag eventueel iets groter zijn, zolang het middelpunt maar goed op het presenteerplaatje past. Eventueel hebben we ook lange presenteerplateaus beschikbaar van 35 cm. Speciaal voor iets grotere producten zoals bijvoorbeeld schoenen.

De Catwalker Twin Lane bevat elke 18 cm twee presenteerplateaus van Ø 14 cm. Wanneer u de presenteerband vol legt met presenteerplateaus is er ongeveer 2 cm afstand tussen de presenteerplaatjes.

U kunt ook minder plateaus mee laten bewegen met de presentatieband, bijvoorbeeld 1 presenteerplaatje per 36 cm. Er is dan ongeveer 20 cm vrije ruimte tussen de presenteerplateaus.

De presentatieband integreren in uw ruimte

Bepaal de ideale inrichting van uw locatie en teken daarbij de route van de lopende band in. Komt u niet uit met de standaard lengte modules? Bestel dan een lopende band module op maat. Wij rekenen hiervoor een kleine meerprijs. Voor bochtmodules met een andere afmeting is maatwerk nodig; een gebogen module op maat is ingewikkelder en als gevolg daarvan duurder.

De lopende band op een onderstel plaatsen

De lopende band is maar 7 cm hoog en vereist geen ingewikkeld onderstel. Plaats de Catwalker eenvoudig op uw bar of tafel; een stabiele ondergrond is voldoende. Enkel op de plek van de motor is een kleine uitsparing in uw meubel nodig. U kunt de band ook in uw meubel verzinken; dan is alleen de bovenkant van de presentatieband zichtbaar!

Concept idee: laat de presentatieband vanachter een wand uw beursstand of expositieruimte inlopen.

Persoonlijk advies

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact op met Pre-Motion.

Liever een lopende band huren, of een lopende band voor vaste installatie? Bekijk de permanente koopversie of de huurversie.

Transport mogelijkheden

Wij bieden u 3 opties:

  • 1. U komt de Catwalker bij ons bedrijf in Veenendaal (Gelderland) ophalen. Wij verzorgen in onze werkplaats een op- en afbouwtraining zodat u de lopende band voortaan zelf kan installeren.
  • 2. Pre-Motion verzorgt het transport naar uw bedrijfslocatie. Wij verzorgen een op- en afbouwtraining op uw locatie zodat u de lopende band voortaan zelf kan installeren.
  • 3. Pre-Motion laat de lopende band bij uw bedrijfslocatie bezorgen. Wij sturen een uitgebreide gebruiksaanwijzing mee zodat u de lopende band voortaan zelf kan installeren.

Mobiele presentatieband op- en afbouwen

Wij hebben dit mobiele presentatiesysteem zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontworpen; de modules koppelt u eenvoudig aan elkaar. Desondanks blijft een technische handeling, in de vorm van een kettingverbinding en het spannen van de ketting, tijdens installaties vereist. Als u wilt variëren in lopende band opstellingen, dan hoort bij elke route een passende ketting. U kunt de ketting daarvoor zelf inkorten of verlengen. Het is echter makkelijker om per veelgebruikte afmeting een ketting erbij te bestellen.

Transportkisten en opslag

Wij adviseren om de lopende band modules te vervoeren in een flightcase op maat om beschadigingen te voorkomen. Bij minder frequent gebruik, waarbij het systeem binnen één gebouw blijft, volstaat een goedkopere oplossing.

Pre-Motion kan een flightcase voor u verzorgen; klaar voor gemakkelijk transport en opslag van uw lopende band. U kunt ook zelf een transportsysteem bedenken dat past bij uw gebruik en vervoer. In dat geval leveren wij de modules aan in een houten kist.

Installatie en bediening

Afhankelijk van grootte van de lopende band, komt er 1 of komen er meerdere motoren onder de lopende band. Deze kleine motoren zijn geruisloos en daardoor niet storend. De onderzijde van de lopende band is vlak, alleen de motor steekt er onderuit. Deze motor steekt circa 20 centimeter onder de presentatieband uit. Maak een kleine uitsparing in uw meubel en de motor is onzichtbaar voor uw gasten/bezoekers! Let op: Voorkom directe omlijsting van de motor; hij moet goed kunnen ventileren. Vrij hangend in een hol meubel is meestal prima.

Foto: onderzijde lopende band met uitstekende motor

De Catwalker heeft een 230 V stopcontact nodig. Via de bijbehorende besturingskast is de lopende band te bedienen (start, stop en snelheid). Deze kast heeft de afmetingen: 30 x 20 x 8 cm. Vanaf de besturingskast loopt één kabel naar de motor(en) onder de lopende band. Bij LED-verlichting in de zijafwerking zijn er twee 230 V stopcontacten nodig.

Foto: besturingskast

Standaard modules combineren

Pre-Motion heeft standaard lopende band modules beschikbaar. Door rechte modules en bochtmodules met elkaar te combineren, creëert u zelf uw Route Retour. De basis bestaat uit 2 einddelen van ieder 100 cm lang, waarop de producten een bocht van 180 graden draaien. Deze 2 modules heeft u altijd nodig, want op het eind gaan de producten weer retour. Tussen de einddelen kunt u naar wens rechte modules en bochtmodules koppelen.

De lopende band is 7 cm hoog en 50 cm breed. De beschikbare lengtematen zijn:

  • Rechte delen: 50 cm, 75 cm, 100 cm, 150 cm, 200 cm en 300 cm.

  • Einddeel: 100 x 50 cm.

  • Bocht: 75 x 75 cm.

  • T-splitsing: 100 x 75 cm.

Sushiband op maat

Bent u op zoek naar een Route Retour met afwijkende afmetingen? Tegen een meerprijs leveren wij ook presentatiebanden op maat.