Catwalker Single Lane | mobiel

Catwalker Single Lane | mobiel

Stel een lopende band route samen voor uw catering, etalage of showroom. Door modules van rechte delen en bochtdelen aan elkaar te koppelen, stelt u de gewenste route voor uw Catwalker samen. Met een paar technische vaardigheden kunt u dit mobiele systeem voortaan zelf opbouwen en afbouwen. Ideaal voor food- en productpresentaties! Bekijk ook de koopversie voor permanente installatie of de huurversie.

Offerte aanvragen voor dit mobiele presentatiesysteem.

  • Zet uw productpresentatie in de spotlights
  • Stel uw ideale route samen uit diverse modules
  • Deze mobiele versie kunt u zelf verplaatsen

Gemiddelde projectprijs

€ 12.000,-
€ 22.000,-
Productie op bestelling, verwachte levertijd ca. 6 weken
Geef beleving aan uw food- of productpresentatie

Dit lopende band systeem is geschikt voor bewegende productpresentaties en foodpresentaties. Plaats uw hapjes, drankjes of producten op de catwalk en ze lopen door uw etalage, museum of evenementenhal. Zo is aandacht voor uw modellen gegarandeerd. De lopende band is slechts 7 cm hoog. De dunne presentatieband in combinatie met de zwarte zijafwerking resulteert in een strak geheel. De optionele LED-verlichting zorgt voor een futuristische uitstraling en trekt extra aandacht!

Producten presenteren op de lopende band

De presenteerplateaus zijn Ø 14 cm. Eventueel mag het product dat u presenteert wat groter zijn, zolang het middelpunt maar goed op het presenteerplaatje past. Pre-Motion heeft ook lange presenteerplateaus beschikbaar van 35 cm. Speciaal voor iets grotere producten zoals bijvoorbeeld schoenen.

De Catwalker Single Lane bevat iedere 18 cm een presenteerplateau van Ø 14 cm. U kiest zelf of u de presentatieband vol legt met iedere 18 cm één presenteerplaatje. Er is dan ongeveer 2 cm afstand tussen de presenteerplateaus.

U kunt ook minder plaatjes mee laten draaien met de lopende band, bijvoorbeeld 1 presenteerplateau per 36 cm. Er is dan ongeveer 20 cm afstand tussen de presenteerplaatjes.

De Catwalker integreren in uw ruimte

Bepaal de ideale inrichting van uw ruimte en teken daarbij de route van lopende band in. Komt u niet uit met de standaard lengte modules? Bestel dan een lengte deel exact op maat. Wij rekenen hiervoor een kleine meerprijs. Voor gebogen modules met afwijkende afmetingen is maatwerk nodig; een bochtmodule op maat is ingewikkelder en daardoor aanzienlijk duurder.

De lopende band combineren met een meubel

De lopende band is slechts 7 cm hoog en vereist geen ingewikkeld onderstel. Plaats de Catwalker eenvoudig op uw bar of tafel; een stabiele ondergrond is voldoende. Alleen op de plek van de motor is een kleine uitsparing in uw meubel nodig. U kunt de lopende band ook in uw meubel verzinken. Dan is alleen de bovenzijde zichtbaar!

Concept idee: laat de Catwalker vanachter een wand uw expositie of beursstand inlopen.

Persoonlijk advies

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact op met Pre-Motion.

Liever deze presentatieband huren, of een lopende band voor permanente installatie? Bekijk de permanente koopversie of de huurversie.

Transport mogelijkheden

Wij bieden u 3 opties:

  • 1. U komt de Catwalker bij ons bedrijf in Ede (Gelderland) ophalen. Wij verzorgen in onze werkplaats een op- en afbouwtraining zodat u de lopende band voortaan zelf kan installeren.
  • 2. Pre-Motion verzorgt het transport naar uw bedrijfslocatie. Wij verzorgen een op- en afbouwtraining op uw locatie zodat u de lopende band voortaan zelf kan installeren.
  • 3. Pre-Motion laat de lopende band bij uw bedrijfslocatie bezorgen. Wij sturen een uitgebreide gebruiksaanwijzing mee zodat u de lopende band voortaan zelf kan installeren.

Mobiele presentatieband op- en afbouwen

Wij hebben dit mobiele presentatiesysteem zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontworpen; de modules koppelt u eenvoudig aan elkaar. Desondanks blijft een technische handeling, in de vorm van een kettingverbinding en het spannen van de ketting, tijdens installaties vereist. Als u wilt variëren in lopende band opstellingen, dan hoort bij elke route een passende ketting. U kunt de ketting daarvoor zelf inkorten of verlengen. Het is echter makkelijker om per veelgebruikte afmeting een ketting erbij te bestellen.

Transportkisten en opslag

Wij adviseren om de lopende band modules te vervoeren in een flightcase op maat om beschadigingen te voorkomen. Bij minder frequent gebruik, waarbij het systeem binnen één gebouw blijft, volstaat een goedkopere oplossing.

Pre-Motion kan een flightcase voor u verzorgen; klaar voor gemakkelijk transport en opslag van uw lopende band. U kunt ook zelf een transportsysteem bedenken dat past bij uw gebruik en vervoer. In dat geval leveren wij de modules aan in een houten kist.

Installatie en bediening

Afhankelijk van grootte van de lopende band, komt er 1 of komen er meerdere motoren van circa 20 cm onder de lopende band. Deze kleine motoren zijn geruisloos en daardoor niet storend. De onderzijde van de lopende band is vlak, alleen de motor steekt er onderuit. Maak een kleine uitsparing in uw meubel en de motor is onzichtbaar voor uw gasten/bezoekers! Let op: Voorkom directe omlijsting van de motor; hij moet goed kunnen ventileren. Vrij hangend in een hol meubel is meestal prima.

Foto: onderzijde lopende band met uitstekende motor

De Catwalker heeft een 230 V stopcontact nodig. Via de bijbehorende besturingskast is de lopende band te bedienen (start, stop en snelheid). Deze kast heeft de volgende afmetingen: 30 x 20 x 8 cm. Vanaf de besturingskast loopt één kabel naar de motor(en) onder de lopende band. Bij LED-verlichting in de zijafwerking zijn er twee 230 V stopcontacten nodig.

Foto: besturingskast

Standaard modules combineren

Pre-Motion heeft standaard lopende band modules beschikbaar. Door rechte modules en bochtmodules met elkaar te combineren, creëert u zelf uw Route Rondom. De basis bestaat uit 4 bochten en 2 rechte delen. Tussen die 6 modules kunt u allerlei rechte modules en bochtmodules koppelen. U kunt bijzonder flexibele routes samenstellen tot wel 70 meter!

De lopende band is 7 cm hoog en 18 cm breed. De beschikbare lengtematen zijn:

  • Rechte delen: 50 cm, 75 cm, 100 cm, 150 cm en 200 cm.

  • Bochtdelen: 25 cm, 50 cm, 75 cm en 100 cm.

    • U-bocht: 100 x 50 cm.

Sushi lopende band op maat

Bent u op zoek naar een Route Rondom met afwijkende afmetingen? Tegen een meerprijs leveren wij ook presentatiebanden op maat.