Steel de show met een draaipodium

Maak creatief gebruik van beweging. Breng dynamiek in uw theater of museum, of laat uw show act ronddraaien. Een draaipodium brengt uw voorstelling tot leven!

Van autoshow tot muziekshow; een draaiplateau biedt verrassend veel mogelijkheden. De grootte, afwerking en besturing van het draaiend podium bepaalt u zelf.

Spectaculair

Een draaipodium trekt aandacht en is tegelijkertijd praktisch! Daarom zijn ze voor allerlei concepten en locaties inzetbaar. Wat denkt u van een decor dat door 1 druk op de knop wisselt? Een draaiende DJ of artiest ten midden van het publiek?

Ruimtelijk

  • Gemakkelijk te integreren
  • Stabiel en geruisloos
  • Ultra dun ontwerpKoop of huur

De meeste draaiplateaus zijn zowel te koop als te huur. Huren is al mogelijk vanaf 1 dag. Wij zorgen indien gewenst voor het transport en de installatie.

Eigen fabricage

Pre-Motion ontwerpt en fabriceert alle draaischijven in eigen huis. Nieuwsgierig hoe dat gaat? Lees meer over fabricage door Pre-Motion.

"Wij doen al jaren zaken met Pre-Motion. Na lang zoeken hebben we bij hen de perfecte draaischijf gevonden. Deze huren we voor vrijwel iedere vakbeurs waarop wij als bedrijf staan. We hebben een zwaar gewicht (scheepsroer binnenvaartschip) erop staan, en dat kan de schijf prima aan! De opbouw en afbouw gaat goed, snel en op tijd. En de schijf en besturing zien er keurig en verzorgd uit. Ik kan dit bedrijf van harte aanraden!"

M. de Waal - De Waal B.V.

HULP NODIG?

De zoektocht naar een geschikte draaischijf is soms best ingewikkeld. Wij adviseren u graag.

Neem contact op