Ontwerp en fabricage door Pre-Motion

1. Ontwerp

Wij geloven dat ingewikkelde bewegingstechniek overal toepasbaar is. Voor het ontwerp denken we out of the box om te komen tot slimme, efficiënte oplossingen. Pre-Motion maakt van technische systemen graag unieke eyecatchers. Bewegingstechniek moet praktisch en functioneel zijn, maar wél met een WOW-factor.

Onze productontwikkelaars gaan uit van de wensen van klanten en eindgebruikers. Draaiplateaus en presentatiebanden breiden wij uit met slimme accessoires. Pre-Motion heeft technische tekenaars in huis die in SolidWorks het assortiment tot in de kleinste details ontwerpen. Bedrijfszekerheid en een lange levensduur staat daarbij voorop. Ook onze PLC-programmering en besturingssoftware ontwikkelen wij zelf.

2. Productie

Onze tot op de millimeter-nauwkeurige tekeningen vinden hun weg naar enkele vaste toeleveranciers met zeer geavanceerde, computergestuurde machines. Wij krijgen van hen de exacte onderdelen op maat aangeleverd (CNC-technieken voor kunststof en hout, lasersnijden voor staal, etc.).

In onze eigen werkplaats assembleren we de halffabricaten met geselecteerde kwaliteitsonderdelen (zoals wiellagers). Onze Mechatronica specialisten combineren software, besturingstechnieken en hardware-onderdelen tot moderne bewegende systemen. Het resultaat: hoogwaardige producten compleet met opties - klaar om geïnstalleerd te worden door onze technici!

3. Installatie en service

Wij leveren en monteren de presentatieband of het draaiplateau in uw ruimte, binnen én buiten Europa. Enkele producten kunt u, indien gewenst, ook zelf installeren.

Service en aandacht zijn voor ons niet enkel mooie woorden. Een tevreden klant is ons vertrekpunt en ons eindpunt. Ons eigen serviceteam biedt deskundig advies en daadkrachtige oplossingen.

Wij leveren onze systemen als eindproduct direct aan onze internationale klanten. Pre-Motion fungeert daarnaast ook als toeleverancier aan bedenkers van hun eigen totaalconcept (onder white label).

Installatie van een autodraaiplateau


Presentatieband fabrikant


Pre-Motion ontwikkelt en bouwt lopende bandsystemen in eigen werkplaats in Veenendaal. Levering en installatie wordt ook door ons verzorgd. Van een sushiband in uw restaurant tot aan een bewegende producten catwalk voor uw expositie: wij werken graag samen met uw architect of interieurbouwer om te komen tot een mooi geheel!


Draaiplateau fabrikant


Onze draaipodiums zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt om jarenlang te draaien. U bestelt bij Pre-Motion direct bij de ontwerper én fabrikant van het draaiplateau. Dat biedt voordelen; wij kunnen een draaiplateau volledig afstemmen op uw behoeften. In onze werkplaats in Veenendaal worden draaischijven zorgvuldig voorbereid en getest voor installatie. Zodoende kunnen wij binnen 1 dag een complete installatie verzorgen bij onze klanten.

Draaiplateaus voor auto's

Naast draaipodiums voor originele productpresentaties, produceert Pre-Motion ook hoogwaardige autodraaiplateaus. Wij leveren draaiplateaus voor auto's optioneel met slimme besturingssoftware en diverse positioneringsmogelijkheden.

Specialist in draaiplateaus voor autofotografie

Wij zien de behoefte aan professionele fotoseries van auto's in de autobranche alsmaar toenemen. Vanuit de rol als fabrikant van draaiplateaus, zijn wij sinds 2011 nauw betrokken bij autofotografie oplossingen.

Photo-Motion oplossingen voor autobedrijven

Onze Photo-Motion-productlijn voor autofotografie gaat uit van de basis: het autodraaiplateau. Daarbij bieden wij bouw accessoires, fotografie accessoires en besturing & positionering van het draaiplateau aan. Inmiddels heeft Pre-Motion fotoruimtes en -studio's ingericht in samenwerking met allerlei automotive partijen.


WIJ HELPEN U GRAAG


Neem bij vragen gerust contact met ons op.


Contact opnemen


Veelgestelde vragen

 • Maakt Pre-Motion de bewegende systemen zelf?
  Pre-Motion ontwerpt en fabriceert de bewegende presentatiesystemen in eigen huis. Wij zijn betrokken bij het gehele proces: vanaf het ontwerp en de productie, tot aan de montage en service.
 • Zijn de bewegende presentatiesystemen alleen te koop of ook te huur?
  Alle bewegende presentatiesystemen zijn te koop. Diverse modellen draaiplateaus en presentatiebanden zijn ook te huur.

  U kunt de huurperiode in dagen of weken opgeven, afhankelijk van het door u gekozen product. Neem telefonisch of per mail contact op om te controleren of het presentatiesysteem op de door u gewenste huurdata nog beschikbaar is.

 • Wie verzorgt de installatie van mijn draaiplateau of presentatieband?
  Pre-Motion installeert het gehuurde of gekochte systeem voor u. Het is belangrijk dat u zorgt voor stroomaansluiting. Daarnaast moet uw vloer of meubel gereed zijn voor plaatsing van het presentatiesysteem.

  In overleg kunt u het presentatiesysteem ook zelf op- en afbouwen. Dat is met name interessant voor klanten die vaker huren of klanten buiten Europa. Wij geven u uitleg en eventueel een installatietraining.

 • Kan Pre-Motion mij een prijsindicatie geven?
  Pre-Motion geeft voor veel presentatiesystemen online een prijsindicatie of een vanaf-prijs. Voor ingewikkelde lopende band routes of grote presentatiesystemen maken wij offertes op maat. Wij ontvangen van u graag een zo specifiek mogelijke aanvraag per mail of via een (offerte)formulier.

 • Wat voor soort klanten heeft Pre-Motion?
  Pre-Motion verkoopt en verhuurt presentatiesystemen aan bedrijven (B2B). Wij leveren aan eindgebruikers én aan tussenkomende partijen zoals standbouwers, communicatiebureaus en autobedrijven.

  Pre-Motion bouwt en levert het bewegende presentatiesysteem. Uw eigen partij verzorgt de inrichting van uw ruimte. Wij werken graag nauw samen met uw architect of interieurbouwer om het presentatiesysteem te integreren in uw ruimte. Bij verhuur projecten werkt Pre-Motion vaak samen met evenementenbureau's en standbouwers om tot een mooi geheel te komen.