Dynamische catering op de lopende band

De concurrentie in de cateringbranche is groot. Als cateraar of partyservice wilt u zich onderscheiden. Bent u op zoek naar een bijzonder, onderscheidend concept? Presenteer uw gerechten en drankjes op de lopende band!

Een bewegend cateringsysteem in een mooi designjasje spreekt opdrachtgevers én gasten aan.

Event catering voorbeeldprojecten


Maak uw catering buffet extra aantrekkelijk

Indrukwekkend

Bewegende presentatiebanden zijn trendy aandachtstrekkers op events, feesten en festivals. Te koop en te huur in allerlei formaten. Enkele lopende band systemen zijn zelfs compleet met meubel verkrijgbaar.

Een presentatieband huren kan al vanaf 1 dag. Geschikt voor allerlei evenementen: bedrijfsfeest, bruiloft, culinair festival, beurs, etc.

Functioneel

 • Met weinig personeel veel gasten bedienen
 • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk
 • Presentatiemeubel erbij optioneel


Compacte Plug & Play-presentatieband

Zoekt u een origineel catering concept? Met de Catwalker Compact steelt uw foodpresentatie gegarandeerd alle aandacht van gasten en bezoekers. Gemakkelijk mee te nemen naar events en een absolute succesformule voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten!

Design Catwalker Compact met LED (200 x 50 cm)

€ 5.500,-

Presenteer hapjes en drankjes op de 22 presenteerplaatjes van deze eyecatcher. Dit lopende bandsysteem is dankzij het handzame formaat ideaal voor kleinere ruimtes en gemakkelijk te verplaatsen.

Deze Catwalker Compact met LED-verlichting kan bovendien snel geleverd worden.

Lees meer over dit product

Design Catwalker Compact met LED (300 x 50 cm)

€ 6.525,-

Heeft u meer gerechten te presenteren? Deze Catwalker Compact is 300 cm lang en heeft in totaal 34 presenteerplaatjes.

Deze Catwalker Compact met LED-verlichting kan bovendien snel geleverd worden.

Lees meer over dit product


Lopende bandsysteem huren of kopen - optioneel met Pre-Motion meubel

Plug & play presentatieband 6
Bekijk alle 6 foto's
Compacte lopende band om mee te nemen naar elk project. Gemakkelijk te plaatsen op een tafel of bar.
Bekijk project van:
Bekijk Catwalker Compact
Mobiele Sushibar 5
Bekijk alle 5 foto's
Presenteer gerechtjes op deze aantrekkelijke sushibar. Te huur vanaf 1 dag én te koop.
Bekijk project van:
Bekijk Catwalker Sushibar
Route Retour 5
Bekijk alle 5 foto's
De Catwalker Twin Lane is in bepaalde opstellingen te huur en te koop mét meubel.
Bekijk project van:
Bekijk Catwalker Twin Lane

Zelf een lopende band route samenstellen - met uw eigen meubel

Route Rondom 7
Bekijk alle 7 foto's
Bepaal zelf de route van de lopende band. Laat de presentatieband bijvoorbeeld rondom uw kok of barista lopen.
Bekijk project van:
Bekijk Catwalker Single Lane


Huur een presentatiesysteem

 • U kiest een presentatiesysteem dat bij het bezoekersaantal van uw event past.
 • Indien gewenst verzorgt Pre-Motion de complete installatie en demontage.
 • De kosten zijn inzichtelijk en direct toe te rekenen aan het catering project.

Koop een presentatiesysteem

 • Het geeft uw cateringactiviteiten een eigen gezicht; het is uw ding!
 • U heeft het presentatiesysteem compleet in eigen beheer. Tactisch in te zetten om kleinere events binnen te halen bijvoorbeeld.
 • Bij onze Catwalker Sushibar, Single Lane en Twin Lane zorgen koppelbare modules ervoor dat u de presentatieband kunt aanpassen aan de grootte van een event. Dat vergt wel een technische handeling.
 • De investering is terug te verdienen over meerdere events. Succesvolle catering leidt tot meer én grotere opdrachten!

HULP NODIG?

Kiezen tussen een presentatieband huren of kopen, kan best lastig zijn. Wij adviseren u graag!

Neem contact op


Veelgestelde vragen

 • Maakt Pre-Motion de sushiband zelf?
  Ja, wij ontwikkelen en bouwen de lopende banden in eigen werkplaats in Veenendaal. Levering en installatie wordt ook door Pre-Motion verzorgd. Wij werken graag samen met uw architect of interieurbouwer om tot een mooi geheel te komen.
 • Kan ik zelf een lopende band route samenstellen?
  Ja; u kunt uw eigen route samenstellen met de Route Rondom en Route Retour. Wat dacht u van een creatieve L-, F-, S- of O-vorm? Pre-Motion heeft lopende band modules beschikbaar die u naar wens aan elkaar kunt koppelen.

  Wanneer u aparte vormen of hoeken wenst, of bijvoorbeeld een T-splitsing, dan is dat mogelijk! Neem contact op voor meer informatie over maatwerk lopende banden. Maatwerk waarbij u afwijkt van de standaard modules is wel duurder. Kies zoveel mogelijk uit onze standaard modules voor de beste prijs.

 • Hoeveel kost een lopende band?
  Eventueel kunnen wij prijsindicaties geven op basis van schetsen of ideeën. Wij kunnen een passende offerte maken wanneer wij van u een tekening ontvangen van uw precieze plan (inclusief maatvoering).

  Voor de Plug & Play systemen en de Bar met Lopende Band hanteren wij vaste verhuur- en verkoopprijzen. U kunt deze producten op onze website naar eigen wens samenstellen. De prijs is afhankelijk van de opties die u kiest.

 • Hoe wordt de lopende band geplaatst?
  De sushiband systemen zijn slechts 7 cm dik. Hierdoor is zowel opbouw als inbouw zeer goed mogelijk. U kunt de lopende band plaatsen op uw tafel of ander meubel, of laten inbouwen in uw sushibar. Alleen bij de motor is er iets meer ruimte nodig onder het barblad.

  De Catwalker Compact kunt u eenvoudig zelf installeren. De presentatieband bestaat uit 1 stuk en heeft geen technische installatie nodig. U steekt de stekker in het stopcontact en hij werkt!

 • Hoeveel hapjes of drankjes kan ik presenteren?
  Het aantal bordjes of glazen dat u tegelijk kunt laten draaien, is afhankelijk van het type lopende band dat u kiest. Op een 'dubbele baan' van de Route Retour of Plug & Play band, kunt u 11 hapjes of drankjes presenteren per meter. Kiest u voor een 'enkele baan' van de Route Rondom of een Bar met lopende band? Dan kunt u ongeveer 6 hapjes of drankjes presenteren per meter.
 • Kan ik het aantal presenteerplateaus zelf veranderen?
  Ja; het voordeel van onze sushiband is dat u de presenteerplateaus zeer eenvoudig zelf weghaalt en weer toevoegt.

  Is het druk in uw zaak of op uw evenement? Dan legt u de lopende band vol met presenteerplateaus. Wanneer het aantal bezoekers afneemt, haalt u weer een aantal plateaus weg. Op die manier lijken de presenteerplateaus niet leeg; er komt alleen met grotere tussenafstand een hapje of drankje voorbij. De sushiband lijkt constant goed gevuld!

 • Is een lopende band hygiënisch?
  Ja; een groot voordeel van het design is dat de lopende band geen kleine kieren heeft. Als u de presenteerplateaus eraf haalt, houdt u een vlakke plaat over met een smalle, verticale gleuf en 2 minieme glijstroken. Een doekje over de plaat en de presenteerplateaus, en u heeft weer een schoon en blinkend geheel!
 • Is het lopende bandsysteem veilig?
  Onze lopende bandsystemen zijn erg veilig. Legt iemand onopgemerkt een vinger op de lopende band en komt een presenteerplateau er tegenaan? Dat is geen enkel probleem: het presenteerplateau is licht en floept direct omhoog. Vingers komen dus niet vast te zitten. Gasten kunnen niet bij de kettingtechniek in de lopende band. Zelfs de kleinste kinderen kunnen dus gerust hapjes van de lopende band pakken!
 • Hoeveel uur kan de lopende band draaien?
  Onze lopende band systemen zijn gebouwd om jarenlang non-stop in uw horecazaak te draaien. De techniek die Pre-Motion gebruikt, wordt ook in veel etalages 24/7 toegepast.

Food presenteren Bauma