Draaischijf voor 360 graden foto's en video's

Betere productfoto's en 360 graden video's maken? Daarbij is een draaiplateau onmisbaar! Plaats objecten of personen op het plateau en druk op start. Draaischijven zijn niet alleen geschikt voor productfotografen en autofotografen; ze zijn ook ideaal voor fabrikanten en verkopers! Zij kunnen dan eenvoudig zelf hun handelswaar professioneel fotograferen.

Onze slimme besturingssoftware voor draaipodiums biedt veel mogelijkheden voor productfotografie. U kunt het plateau laten stoppen en starten waar en wanneer u wilt!

Professioneel

Met onze draaiplateaus kunt u eenvoudig professionele foto's en video's maken, bijvoorbeeld voor het fotograferen van uw autovoorraad. Met het 360º positioneringsprogramma van Pre-Motion draait u auto's tot op de graad nauwkeurig in de juiste positie. Ook voor productfotografie en TV- en videoproducties is een draaiplateau een onmisbaar hulpmiddel.

Efficiënt

  • Grote objecten eenvoudig 360º draaien
  • Te gebruiken voor foto én video
  • Met slimme besturingssoftwareKoop of huur

De meeste draaiplateaus zijn zowel te koop als te huur. Huren is al mogelijk vanaf 1 dag. Wij zorgen indien gewenst voor het transport en de installatie.

Eigen fabricage

Pre-Motion ontwerpt en fabriceert alle draaischijven in eigen huis. Nieuwsgierig hoe dat gaat? Lees meer over fabricage door Pre-Motion.

HULP NODIG?

Het juiste draaiplateau voor fotografie kiezen, kan best lastig zijn. Wij helpen u graag.

Contact met Pre-Motion