Photo-Motion fotostudio voor 360 graden autofotografie bij DAGO


Sinds 2011 ontwikkelt en produceert Pre-Motion draaiplateaus met slimme besturingssoftware en diverse positioneringsmogelijkheden. Vanuit onze rol als producent van draaiplateaus, leveren wij inmiddels ook complete fotostudio’s voor 360 graden productfotografie. Met name in de autobranche zien wij een groeiende behoefte aan het efficiënter fotograferen van producten.

Voor klanten die behoefte hebben aan een efficiënte totaaloplossing voor productfotografie, ontwerpen en produceren wij complete fotostudio boxen op maat. Een stevig en soepel draaiend draaiplateau vormt de basis van deze studiobox. Daarbij levert Pre-Motion een verhoogde vloer rondom het draaiplateau (incl. oprijrand), fotowanden met een ronde hoek, camera apparatuur en belichting. Met een totaaloplossing voor 360 graden fotografie, verloopt uw fotografieproces gegarandeerd soepeler en sneller!

DAGO Autogroep in Doetinchem maakt sinds halverwege 2017 gebruik van een complete Photo-Motion fotostudio voor autofotografie. De studio box van 7,0 x 9,0 meter is handig in de routing geplaatst: tussen de poetsafdeling en de opslag op het parkeerterrein achter het bedrijfspand van DAGO. Dankzij de slim gepositioneerde camera’s, de uitgebalanceerde belichting en de witte achterwand met ronde hoek, maken zij binnen no-time mooie fotoseries van hun auto’s. De foto’s hebben een eenduidige, rustige uitstraling en tonen elk detail. DAGO’s potentiële kopers kunnen voortaan online gemakkelijk auto’s met elkaar vergelijken en hun favoriete model kiezen.

Websitebezoekers kunnen gewoon thuis, vanachter hun laptop of op hun iPad, een auto uitkiezen en bestellen. Benieuwd hoe zo'n 360 graden online autopresentatie eruitziet? U kunt hieronder een 3D spin bekijken.

360° slider

Nieuwsgierig naar DAGO's ervaring met de fotostudio? Download het hele artikel "Schitteren op internet" of lees het ingekorte artikel op de website van AIM.

Meer informatie over product & toepassing