Pre-Motion: specialist in draaiplateaus en presentatiebanden

Al ruim 12 jaar specialist in beweging én beleving
In veel Japanse sushibars wordt food op innovatieve wijze aan gasten gepresenteerd. Dat inspireerde Pieter Koning, medeoprichter van Pre-Motion, tot het inzetten van beweging om producten op te laten vallen. Zijn uitgangspunt: wat gebeurt er als je sushi vervangt door een ander product? Begin 2005 verhuurde Pre-Motion haar eerste bar met lopende band aan een cateringbedrijf op de Amsterdamse RAI. De ronddraaiende hapjes werkten als een magneet op het beurspubliek en trokken veel aandacht. Samen met compagnon en commercieel directeur Heimen Quik, vertaalt Pre-Motion inmiddels al meer dan 12 jaar vragen uit de markt naar nieuwe presentatieconcepten. Presentatiebanden én draaiplateaus behoren inmiddels tot de core business van ons bedrijf. Beweging wordt niet enkel toegepast om een product te laten opvallen; beweging wordt ook slim ingezet om producten online 360° te presenteren.

Service en aandacht staan voorop
Service en aandacht zijn voor ons geen mooie woorden; vertrek- én eindpunt zijn tevreden klanten. Dat betekent dat wij, indien gewenst, actief meedenken aan uw concept. Wij leveren en monteren uw presentatieband of draaiplateau op tijd, op de juiste plaats. In Europa en daarbuiten.

Creatieve makers en adviseurs met een no-nonsense houding
Pre-Motion is een platte organisatie. Daardoor zijn korte lijnen mogelijk. Onze mensen hebben zowel een technische als commerciële achtergrond. Wij kennen de ins & outs van onze systemen. Daarnaast voelen wij ook haarfijn aan hoe een productpresentatie bijdraagt aan uw marketing- en verkoopdoelstellingen. We zijn technische ontwerpers, creatieve makers en behulpzame adviseurs met een no-nonsense houding.

Pre-Motion pay off