360° productfotografie met een draaiplateau

De online productbeleving van websitebezoekers moet steeds meer die van de fysieke winkel evenaren. Professioneel beeldmateriaal wordt daarom steeds belangrijker. De kwaliteit van uw foto's en video's is bepalend voor uw online verkopen. Hoe gaat u daarmee om?

Bezoek onze demo-fotostudio in Ede (GLD)

Objecten gemakkelijk 360 graden fotograferen

Vernieuwend

Met een draaiplateau maakt u gemakkelijk professionele 360º foto's en animaties van uw productaanbod. Zorg voor een goed verlichte ruimte met een rustige achtergrond. Stel uw camera in en maak binnen enkele minuten scherpe fotoseries. Die mooie foto's vormen de basis voor uw professionele online productpresentatie en 3D beelden.

Betrouwbaar

 • Exacte start- en stopposities instellen
 • Voor frequent en langdurig gebruik
 • Fabricatie in Ede door Pre-Motion


Kleine draaiplateaus tot Ø 1,5 m 5
Bekijk alle 5 foto's
Presenteerplateaus voor kleine producten. Betaalbaar hulpmiddel voor fotografen.
Bekijk projecten:
Bekijk elektrische draaiplateaus
Draaiplateaus Ø 1,5 - 2,5 m 6
Bekijk alle 6 foto's
Geschikte draaischijf voor het draaien van grotere producten zoals meubels, scooters en fietsen.
Bekijk projecten:
Bekijk medium draaischijven
Draaipodiums Ø 2 - 8 m 9
Bekijk alle 9 foto's
Ideaal voor 360° fotografie van zware en grote producten. Positioneringsmogelijkheden en instelbare snelheid.
Bekijk projecten:
Bekijk grote draaipodiums


Zelf uw producten fotograferen?

Wij fabriceren en leveren draaiconstructies die zeer geschikt zijn voor productfotografie. De industriële kwaliteit garandeert langdurig gebruik. De slimme besturingssoftware maakt continu starten en stoppen van draaiplateaus mogelijk. Onze draaiplateaus zijn zowel te koop als te huur.

Richt u fotostudio's in?

Wilt u uw klanten een totaalpakket aanbieden, inclusief draaiplateau en fotosoftware? Pre-Motion is een ervaren toeleverancier van zware draaiconstructies, inclusief slimme software. Neem contact op over de mogelijkheden!

HULP NODIG?

Wij geven u graag advies over het beste draaiplateau voor uw productfotografie.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

 • Zijn de draaiplateaus van Pre-Motion alleen te koop of ook te huur?
  Alle draaiplateaus zijn te koop. Diverse modellen draaipodiums zijn ook te huur. U huurt een draaiplateau al vanaf 1 dag.

  U kunt de gewenste huurperiode in dagen of weken opgeven, afhankelijk van het door u gekozen product. Neem telefonisch of per mail contact op om te controleren of het draaipodium op de door u gewenste huurdata nog beschikbaar is.

 • Waarop moet ik letten bij het kiezen van het juiste draaiplateau?
  Niet alleen het gewicht van uw product bepaalt de keuze van het type draaischijf, de gewichtsverdeling is even belangrijk. De maximale belasting die bij de draaiplateaus vermeld wordt, zijn gebaseerd op producten die gecentreerd worden geplaatst op de draaischijf. Wilt u het gewicht op een draaiplateau excentrisch verdelen? Een zwaarder draaiplateau is dan raadzaam; onze medium draaiplateaus en grote draaipodiums kunt u excentrisch belasten.

  De diameter van de bovenplaat is ook een invloedrijke factor. Bij een grotere diameter treedt een hefboomeffect op. Dat betekent dat u een zwaarder draaiend platform nodig heeft bij een grotere presenteerschijf.

  Wat houdt dat hefboomeffect precies in? Een goed voorbeeld om het effect te illustreren is het tillen van een emmer water. U heeft er waarschijnlijk geen moeite mee om een emmer te dragen van 10 liter. Wanneer u echter wordt gevraagd om de emmer te dragen met een horizontale arm - met de emmer op circa 50 cm van uw lichaam - dan wordt het tillen ineens zo goed als onmogelijk. Dit hefboomgewicht-principe speelt een sterke rol bij draaischijven waarbij het gewicht niet in het midden is geplaatst/excentrisch is verdeeld.

 • Ik heb stroom nodig op het draaiplateau. Kan dat?
  Wilt u een elektrisch apparaat ronddraaien op het draaiplateau? Of heeft u verlichting nodig op het draaipodium? Dan heeft u een meedraaiend stroompunt nodig. Kies in deze gevallen voor de extra optie sleepcontact. Er draait dan een 230V (kroonsteen) stroomaansluiting mee op het plateau.
 • Kan ik mijn product rechtstreeks op het plateau plaatsen?
  Dat is afhankelijk van het type draaiplateau dat u kiest.

  Onze webshop draaiplateaus worden standaard zonder bovenplaat geleverd. Dat betekent dat u hierop zelf een gewenste presenteerplaat kunt schroeven. Dat is zeer eenvoudig. Optioneel kunt u een presenteerschijf bij uw draaiplateau kopen; Pre-Motion heeft verschillende diameters en materialen beschikbaar.

  Draaipodiums vanaf 150 cm doorsnede worden geleverd met een stevige multiplex bovenzijde, die u naar wens kunt afwerken.

 • Hoe plaats ik een bestelling bij Pre-Motion?
  U kunt bij ons één draaiplateau bestellen, of meerdere tegelijk. Kleine draaiplateaus kunt u direct online bestellen. Bij grote bestellingen kunt u contact opnemen met Pre-Motion; wij adviseren u graag en maken een aparte offerte voor u op.

  Wanneer u interesse heeft in een medium draaiplateau of groot draaipodium, kunt u uw ideeën en wensen aan ons voorleggen. Op basis daarvan ontvangt u een offerte op maat. Grote draaipodiums worden op uw locatie geïnstalleerd door ons montageteam.

"In photography there is a reality so subtle that it becomes more real than reality."

Alfred Stieglitz - American Photographer