Uw presentatiesysteem op maat

Lopende band op maat
Het gebruik van onze standaard lopende band modules is prijstechnisch het voordeligst. U kunt deze modules op alle mogelijke manieren met elkaar combineren tot een creatieve route! Wilt u een afwijkende route creëren? Neem dan contact op met Pre-Motion; er is veel mogelijk! Houd wel rekening met hogere productiekosten.

Bij grotere aantallen leveren wij ook graag maatwerk. Bijvoorbeeld voor presentatiebanden in winkeldisplays. Leg uw creatieve plannen gerust aan ons voor; wij kunnen meedenken over uw concept.

Maatwerk displays door Pre-Motion


Bijzondere projecten: standaard lopende band modules als basis

Floriade tentoonstelling 5
Bekijk alle 5 foto's
Pre-Motion leverde een Catwalker Single Lane van meer dan 36 meter lengte. De productpresentatie "verdween" in het decor. Door rechte modules en bochtmodules met elkaar te combineren, is een uniek concept neergezet!
Bekijk Catwalker Single Lane
Catwalk Rijksmuseum 4
Bekijk alle 4 foto's
Voor de modetentoonstelling Catwalk in het Rijksmuseum gebruikte vormgever Erwin Olaf de Catwalker Giant van Pre-Motion. Ruim 20 paspoppen met jurken uit de 20e eeuw trokken aan het publiek voorbij.
Bekijk Catwalker Giant
Betek Bauma 5
Bekijk alle 5 foto's
Voor deze bijzondere beursstand werkte Pre-Motion nauw samen de standbouwer. De Route Rondom sushi-band is ingebouwd in het barblad. Vanachter de bar voorziet de bediening alle beursbezoekers van drankjes.
Bekijk Catwalker Single Lane

Maatwerk projecten: lopende band modules op maat

Google Android 4
Bekijk alle 4 foto's
36 meter lange "slinger" Single Lane op maat. Deze inbouw presentatieband draait meer dan 100 smartphones en tablets. Door spiegels aan het plafond zijn de producten vanuit iedere hoek te zien.
Bekijk Catwalker Single Lane
Bitburger Brouwerij 5
Bekijk alle 5 foto's
Flesjes bier op een extra smalle lopende band. Achter de ingebouwde tussenwand bewegen de bierflesjes weer terug. Pre-Motion leverde het Route Retour presentatiesysteem op maat.
Bekijk Catwalker Twin Lane
Sooco Footbar 4
Bekijk alle 4 foto's
Een Catwalker Twin Lane vol schoenen. Deze Route Retour catwalk is extra breed, heeft grotere presentatieplateaus en heeft een hoogglans afwerking. Het lijkt alsof de laarzen en schoenen vooruit lopen!
Bekijk Catwalker Twin Lane


MAATWERK NODIG?


Heeft u speciale wensen voor uw presentatieband? Wij denken graag met u mee!


Neem contact op