Geef een eigen draai aan uw show

Maak van uw optreden een bewegend succes! Bied uw publiek een spectaculaire show door uw voorstelling of act rond te draaien. U kunt ook het toneel, het decor van uw voorstelling, of zelfs uw publiek laten draaien met een draaiplateau van Pre-Motion.


Creëer een spectaculaire show

Inspirerend

De aandacht van uw publiek vasthouden? Verras hen dan met 360º beweging! Met een draaiend podium brengt u dynamiek in uw voorstelling. Een draaiplateau laat bezoekers uw show van een andere kant bekijken.

Dimensionaal

 • Bewegende DJ booth
 • Dynamische modeshow
 • Spectaculaire decorwisseling


Draaischijven

Draaiplateau voor fotomodel 5
Bekijk alle 5 foto's
360 graden presentatie van een model of paspop. Tevens erg geschikt voor fotografie.
Bekijk projecten:
Bekijk draaiplateau MAX 100 kg
Draaiplateau voor show-act 5
Bekijk alle 5 foto's
Een budgetvriendelijk draaiplateau voor 360 graden show-acts. Breng uw show tot leven!
Bekijk projecten:
Bekijk Medium Draaiplateaus
Draaipodium voor muziekshow 4
Bekijk alle 4 foto's
Maak uw optreden of concert extra bijzonder. Draai een artiest, DJ of het gehele danspodium.
Voorbeeld projecten:
Bekijk grote draaipodia

Presentatieband

Modeshow in beweging 8
Bekijk alle 8 foto's
Geen 360 graden presentatie, maar een lopende band route met uw product. Zo komt uw catwalk tot leven! Het publiek ziet de show telkens vanuit een ander perspectief.
Bekijk projecten:
Bekijk Catwalker Giant serie


Te koop én te huur

Alle draaischijven zijn te koop. Diverse modellen zijn daarnaast ook te huur, al vanaf 1 dag. Het is ook mogelijk om een draaiend platform voor enkele weken of maanden te huren.

Vaste of mobiele installatie?

Voor een rondtoerende show is een mobiele draaischijf geschikt. Een lichtgewicht draaiplateau, optioneel met handige transportkarren, is verkrijgbaar in drie afmetingen: Ø 3 m, Ø 5,5 m en Ø 8 m.

Bij langdurig gebruik van een draaipodium op een vaste locatie, raden wij u een draaipodium voor permanente installatie aan.

HULP NODIG?

De juiste draaischijf kiezen voor uw show kan best lastig zijn. Wij helpen u graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

 • Maakt Pre-Motion het draaiplateau zelf?
  Ja, wij ontwikkelen en bouwen de draaiplateaus in eigen werkplaats in Veenendaal. Levering en installatie wordt ook door Pre-Motion verzorgd. Onze specialiteit is het produceren van hoogwaardige draaiplateaus met diverse positioneringsmogelijkheden. Wij werken graag samen met uw architect of interieurbouwer om tot een mooi geheel te komen.
 • Zijn de draaiplateaus alleen te koop of ook te huur?
  Alle draaiplateaus zijn te koop. Diverse modellen draaipodiums zijn ook te huur. U huurt een draaipodium al vanaf 1 dag.

  U kunt de gewenste huurperiode in dagen of weken opgeven, afhankelijk van het door u gekozen product. Neem telefonisch of per mail contact op om te controleren of het draaipodium op de door u gewenste huurdata nog beschikbaar is.

 • Wat kost een draaipodium?
  De prijs is afhankelijk van allerlei factoren, waaronder de grootte, afwerking, besturing en plaatsing van het draaiplateau. Wij kunnen een prijsindicatie geven wanneer u de gewenste diameter, het te presenteren product en eventuele besturingsopties aan ons doorgeeft.

  Voor kleine draaiplateaus en medium draaiplateaus hanteren wij vaste prijzen. U kunt deze producten op onze website naar eigen wens samenstellen. De prijs is afhankelijk van de opties die u kiest.

 • Hoe wordt een draaipodium geïnstalleerd?
  U kunt het draaiplateau laten inbouwen of opbouwen in uw ruimte. Pre-Motion installeert het gehuurde of gekochte systeem voor u. Het is belangrijk dat u zorgt voor stroomaansluiting. Voor plaatsing van het draaiplateau moet uw vloer helemaal vlak zijn.

  In overleg kunt u het draaipodium zelf op- en afbouwen. Dat is met name interessant voor klanten die een mobiel draaiplateau kopen of huren, of voor klanten buiten Europa. Wij geven u uitleg en eventueel een installatietraining.

  Neemt u de plannen voor een draaiplateau mee in routing van uw nieuwe gebouw? Dan kunt u het plateau in uw vloer laten verzinken. Pre-Motion kan helpen met de bouwtekening. Wij kunnen een sjabloon en RVS-rand beschikbaar stellen voor het creëren van een exact ronde uitsparing in uw vloer.

 • Wat heeft Pre-Motion te bieden ten opzichte van andere leveranciers?
  Pre-Motion beschikt over een zeer uitgebreid assortiment verkoop en verhuur draaiplateaus. Onze draaischijven zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt om jarenlang te draaien: een optimale prijs-kwaliteitverhouding. U koopt bij Pre-Motion direct bij de ontwerper en fabrikant van het product. Dat biedt voordelen; wij kunnen het draaiplateau afstemmen op uw wensen.

"The music ain't worth nothing if you can't lay it on the public."

Louis Armstrong - American trumpeter & composer