Breng uw restaurant concept tot leven

Serveer uw gerechten op een lopende band met bijzonder design. Dat biedt uw gasten een culinaire beleving en laat de hele stad over uw restaurant praten!

De presentatiesystemen van Pre-Motion kunt u zelf samenstellen. Een lopende band past daardoor in iedere horecazaak. U bepaalt zelf de lengte, vorm en het design van uw sushiband.

Restaurants met sushiband


Veel gasten bedienen met minimale personeelsinzet

Verleidelijk

Uw kok plaatst sushi, fingerfoods of andere hapjes op de lopende band. Één voor één komen uw delicatessen aan gasten voorbij. Zij zien en ruiken de gerechtjes. Vervolgens kiezen gasten zelf wat ze willen eten.

Een bijzonder restaurant concept dat zichzelf doorvertelt!

Efficiënt

 • In te passen in iedere horecazaak
 • Onderhoudsvrij en hygiënisch
 • Stevig en betrouwbaar


Welke sushi-band past bij uw concept?

Plug & Play 5
Bekijk alle 5 foto's
De Catwalker Compact-serie is ideaal als eyecatcher voor uw buffet, een speciale corner of voor kleinere ruimtes. Bekijk de Plug & Play modellen.
Bekijk project van:
Bekijk Catwalker Compact
Route rondom 6
Bekijk alle 6 foto's
Showcooking in het midden? Het kan met de Catwalker Single Lane. Uw gasten zitten rondom. Laat de lopende band vrij de ruimte in lopen.
Bekijk project van:
Bekijk Catwalker Single Lane
Route Retour 6
Bekijk alle 6 foto's
Uw gerechten vanuit de keuken de zaak in laten lopen? Met de Catwalker Twin Lane creëert uw een I-, L- ,T- , of Z-vorm naar keuze.
Bekijk project van:
Bekijk Catwalker Twin Lane

Design Catwalker Compact

Een restaurantbezoek met extra beleving creëren? Dankzij deze Catwalker Compact zorgt u voor een unieke restaurantervaring. Uw gasten pakken zelf hun favoriete gerechtjes van de Catwalker Compact - een bijzonder concept dat zij gegarandeerd zullen onthouden en doorvertellen!

Design Catwalker Compact met LED (200 x 50 cm)

€ 5.500,-

Presenteer hapjes en drankjes op de 22 presenteerplaatjes van deze eyecatcher. Dit lopende bandsysteem is dankzij het handzame formaat ideaal voor kleinere ruimtes en gemakkelijk te verplaatsen.

Deze Catwalker Compact met LED-verlichting kan bovendien snel geleverd worden.

Lees meer over dit product

Design Catwalker Compact met LED (300 x 50 cm)

€ 6.525,-

Heeft u meer gerechten te presenteren? Deze Catwalker Compact is 300 cm lang en heeft in totaal 34 presenteerplaatjes.

Deze Catwalker Compact met LED-verlichting kan bovendien snel geleverd worden.

Lees meer over dit product


"Wij hebben de sushi lopende band al 6 jaar lang - 12 uur per dag - in gebruik. Hij loopt nog steeds als nieuw. Hij heeft heel weinig onderhoud nodig; pas na 3 jaar was de eerste vervanging van één klein onderdeel nodig vanwege slijtage. Technische ondersteuning is uitstekend! Een echte aanrader!"

Xuan Quang Nguyen (juli 2016)

Efficiënt bedienen

Onze sushibanden zijn 'allesdraaiers'; u kunt er van alles op presenteren. Met een sushi-band kunt u met beperkte personeelsinzet grote groepen te bedienen. Zo kunt u bezoekerspieken goed opvangen. Het aantal presenteerplateaus is snel aan te passen op de drukte in uw restaurant.

Toepasbaar in elk restaurant

De presentatieband is 7 cm hoog en wordt geplaatst op een meubel. De lopende band is ook eenvoudig te integreren in uw tafel of bar. Er is alleen een uitsparing nodig op de plek van de motor onder de sushiband.

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

De presenteerplateaus glijden over de bovenzijde van de sushiband. De lopende band beweegt zelf dus niet. Dit maakt de sushiband erg onderhoudsvriendelijk en veilig voor kinderen. Voor het schoonmaken van de bovenkant en zijkant is een warm sopje voldoende.

Betrouwbaar design

Onze lopende band systemen zijn van industriële kwaliteit - ontworpen en gefabriceerd in Nederland. Ze zijn gemaakt om jarenlang continu te draaien. Het enige benodigde onderhoud is het af en toe opspannen van de ketting.

HULP NODIG?

Uw restaurant concept tot leven brengen, kan best lastig zijn. Wij helpen u graag!

Neem contact op


Veelgestelde vragen

 • Maakt Pre-Motion de sushiband zelf?
  Ja, wij ontwikkelen en bouwen de lopende banden in eigen werkplaats in Veenendaal. Levering en installatie wordt ook door Pre-Motion verzorgd. Wij werken graag samen met uw architect of interieurbouwer om tot een mooi geheel te komen.
 • Kan ik zelf een lopende band route samenstellen?
  Ja; u kunt uw eigen route samenstellen met de Route Rondom en Route Retour. Wat dacht u van een creatieve L-, F-, S- of O-vorm? Pre-Motion heeft lopende band modules beschikbaar die u naar wens aan elkaar kunt koppelen.

  Wanneer u aparte vormen of hoeken wenst, of bijvoorbeeld een T-splitsing, dan is dat mogelijk! Neem contact op voor meer informatie over maatwerk lopende banden. Maatwerk waarbij u afwijkt van de standaard modules is wel duurder. Kies zoveel mogelijk uit onze standaard modules voor de beste prijs.

 • Hoeveel kost een lopende band?
  Eventueel kunnen wij prijsindicaties geven op basis van schetsen of ideeën. Wij kunnen een passende offerte maken wanneer wij van u een tekening ontvangen van uw precieze plan (inclusief maatvoering).

  Voor de Plug & Play systemen en de Bar met Lopende Band hanteren wij vaste verhuur- en verkoopprijzen. U kunt deze producten op onze website naar eigen wens samenstellen. De prijs is afhankelijk van de opties die u kiest.

 • Hoe wordt de lopende band geplaatst?
  De sushiband systemen zijn slechts 7 cm dik. Hierdoor is zowel opbouw als inbouw zeer goed mogelijk. U kunt de lopende band plaatsen op uw tafel of ander meubel, of laten inbouwen in uw sushibar. Alleen bij de motor is er iets meer ruimte nodig onder het barblad.

  De Catwalker Compact kunt u eenvoudig zelf installeren. De presentatieband bestaat uit 1 stuk en heeft geen technische installatie nodig. U steekt de stekker in het stopcontact en hij werkt!

 • Hoeveel hapjes of drankjes kan ik presenteren?
  Het aantal bordjes of glazen dat u tegelijk kunt laten draaien, is afhankelijk van het type lopende band dat u kiest. Op een 'dubbele baan' van de Route Retour of Plug & Play band, kunt u 11 hapjes of drankjes presenteren per meter. Kiest u voor een 'enkele baan' van de Route Rondom of een Bar met lopende band? Dan kunt u ongeveer 6 hapjes of drankjes presenteren per meter.
 • Kan ik het aantal presenteerplateaus zelf veranderen?
  Ja; het voordeel van onze sushiband is dat u de presenteerplateaus zeer eenvoudig zelf weghaalt en weer toevoegt.

  Is het druk in uw zaak of op uw evenement? Dan legt u de lopende band vol met presenteerplateaus. Wanneer het aantal bezoekers afneemt, haalt u weer een aantal plateaus weg. Op die manier lijken de presenteerplateaus niet leeg; er komt alleen met grotere tussenafstand een hapje of drankje voorbij. De sushiband lijkt constant goed gevuld!

 • Is een lopende band hygiënisch?
  Ja; een groot voordeel van het design is dat de lopende band geen kleine kieren heeft. Als u de presenteerplateaus eraf haalt, houdt u een vlakke plaat over met een smalle, verticale gleuf en 2 minieme glijstroken. Een doekje over de plaat en de presenteerplateaus, en u heeft weer een schoon en blinkend geheel!
 • Is het lopende bandsysteem veilig?
  Onze lopende bandsystemen zijn erg veilig. Legt iemand onopgemerkt een vinger op de lopende band en komt een presenteerplateau er tegenaan? Dat is geen enkel probleem: het presenteerplateau is licht en floept direct omhoog. Vingers komen dus niet vast te zitten. Gasten kunnen niet bij de kettingtechniek in de lopende band. Zelfs de kleinste kinderen kunnen dus gerust hapjes van de lopende band pakken!
 • Hoeveel uur kan de lopende band draaien?
  Onze lopende band systemen zijn gebouwd om jarenlang non-stop in uw horecazaak te draaien. De techniek die Pre-Motion gebruikt, wordt ook in veel etalages 24/7 toegepast.