Uw nieuwste automodel op een draaipodium

Staat u op een internationale autobeurs? Of presenteert u een nieuw topmodel in uw showroom? Op die momenten is uw autopresentatie erg belangrijk. Een autodraaiplateau helpt de automotive branche met een indrukwekkende presentatie.

Stel uw autovoorraad tentoon op een draaipodium van Pre-Motion! Een auto draaischijf is op afstand bestuurbaar. Indien gewenst kan uw publiek meedraaien op het draaiplateau om de auto van dichtbij te bekijken.


Steel de show met uw autopresentatie

Geweldig

Pre-Motion is toeleverancier van draaiplateaus en toebehoren. Wij werken onder andere samen met standbouw, decorbouw en bouwondernemingen. Ook zijn wij betrokken bij corporate projecten van autofabrikanten. Onze autodraaiplateaus zijn zowel te koop als te huur. U huurt een draaiend platform al vanaf 1 dag voor een autoshow of autobeurs.

Bedrijfszeker

 • In Nederland gemaakt
 • Exact in te bouwen op uw locatie
 • Diverse besturingsopties en positionering


Autobeurzen 6
Bekijk alle 6 foto's
Pre-Motion levert direct op stands van autofabrikanten. In samenwerking met uw standbouwer - tot in de details.
Bekijk project van:
Bekijk autodraaiplateaus
Persconferenties 4
Bekijk alle 4 foto's
De wereldprimeur van een nieuw merk presenteren? Of modelintroductie in Duitsland of Frankrijk?
Bekijk project van:
Bekijk autodraaiplateaus
Classic car shows / specials 4
Bekijk alle 4 foto's
Klassiekers gepresenteerd op een draaipodium is extra smullen voor liefhebbers van oldtimers.
Bekijk project van:
Bekijk autodraaiplateaus
Designbeoordeling 5
Bekijk alle 5 foto's
Designafdelingen van autofabrikanten beoordelen modellen op de kleinste details. Draaiplateaus met slimme bedieningssoftware helpen daarbij.
Bekijk project van:
Bekijk autodraaiplateaus
VIP-introductie 3
Bekijk alle 3 foto's
Lancering van een nieuw topmodel? Presenteer de primeur aan klanten tijdens een besloten event of in uw showroom!
Bekijk project van:
Bekijk autodraaiplateaus
Auto-onderdelen 5
Bekijk alle 5 foto's
Presenteer uw auto-onderdelen op onze Catwalker Giant. Een indrukwekkende productpresentatie door uw showroom, winkel of beursstand.
Bekijk project van:
Bekijk producten lopende band


Een autodraaiplateau is ook geschikt voor autofotografie!

Autodraaiplateau voor offline én online sales

 • In 10 minuten mooie foto's én 360º video's voor uw website.
 • Websitebezoekers worden showroombezoekers.
 • Verhoog de omloopsnelheid van uw autovoorraad.

Lees meer over draaiplateau voor betere autofotografie.


Koop of huur

De meeste draaiplateaus zijn zowel te koop als te huur. Huren is al mogelijk vanaf 1 dag. Wij zorgen indien gewenst voor het transport en de installatie.

Eigen fabricage

Pre-Motion ontwerpt en fabriceert alle draaischijven in eigen huis. Nieuwsgierig hoe dat gaat? Lees meer over fabricage door Pre-Motion.

HULP NODIG?

Het juiste auto draaiplateau kiezen voor uw autopresentatie kan best lastig zijn. Wij helpen u graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

 • Maakt Pre-Motion het draaiplateau zelf?
  Ja, wij ontwikkelen en bouwen de draaiplateaus in eigen werkplaats in Veenendaal. Levering en installatie wordt ook door Pre-Motion verzorgd. Onze specialiteit is het produceren van hoogwaardige draaiplateaus met diverse positioneringsmogelijkheden. Wij werken graag samen met uw architect of interieurbouwer om tot een mooi geheel te komen.
 • Zijn de draaiplateaus alleen te koop of ook te huur?
  Alle draaiplateaus zijn te koop. Diverse modellen draaipodiums zijn ook te huur. U huurt een draaipodium al vanaf 1 dag.

  U kunt de gewenste huurperiode in dagen of weken opgeven, afhankelijk van het door u gekozen product. Neem telefonisch of per mail contact op om te controleren of het draaipodium op de door u gewenste huurdata nog beschikbaar is.

 • Wat kost een draaipodium?
  De prijs is afhankelijk van allerlei factoren, waaronder de grootte, afwerking, besturing en plaatsing van het draaiplateau. Wij kunnen een prijsindicatie geven wanneer u de gewenste diameter, het te presenteren product en eventuele besturingsopties aan ons doorgeeft.

  Voor kleine draaiplateaus en medium draaiplateaus hanteren wij vaste prijzen. U kunt deze producten op onze website naar eigen wens samenstellen. De prijs is afhankelijk van de opties die u kiest.

 • Hoe wordt een draaipodium geïnstalleerd?
  U kunt het draaiplateau laten inbouwen of opbouwen in uw ruimte. Pre-Motion installeert het gehuurde of gekochte systeem voor u. Het is belangrijk dat u zorgt voor stroomaansluiting. Voor plaatsing van het draaiplateau moet uw vloer helemaal vlak zijn.

  In overleg kunt u het draaipodium zelf op- en afbouwen. Dat is met name interessant voor klanten die een mobiel draaiplateau kopen of huren, of voor klanten buiten Europa. Wij geven u uitleg en eventueel een installatietraining.

  Neemt u de plannen voor een draaiplateau mee in routing van uw nieuwe gebouw? Dan kunt u het plateau in uw vloer laten verzinken. Pre-Motion kan helpen met de bouwtekening. Wij kunnen een sjabloon en RVS-rand beschikbaar stellen voor het creëren van een exact ronde uitsparing in uw vloer.

 • Wat heeft Pre-Motion te bieden ten opzichte van andere leveranciers?
  Pre-Motion beschikt over een zeer uitgebreid assortiment verkoop en verhuur draaiplateaus. Onze draaischijven zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt om jarenlang te draaien: een optimale prijs-kwaliteitverhouding. U koopt bij Pre-Motion direct bij de ontwerper en fabrikant van het product. Dat biedt voordelen; wij kunnen het draaiplateau afstemmen op uw wensen.

"If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses."

Henry Ford - Founder of Ford