Fantastisch presenteren in uw hotel of congrescentrum

Uw klanten aangenaam verrassen? Met een dynamische presentatieband biedt u een unieke beleving. Hapjes en drankjes bewegen langs gasten. Ze kiezen zelf wat zij willen eten of drinken.

Geef klanten een goede reden om nogmaals voor uw hotel of congrescentrum te kiezen!

Presentatieband kiezen


Gegarandeerde WOW-factor!

Opvallend

Overtuig grote klanten om voor uw locatie te kiezen. Met een bewegend presentatiesysteem biedt u hen een bijzonder extraatje.

Geef uw buffet of (cocktail)bar een opvallende uitstraling. Lopende bandsystemen zijn overal in te zetten. Ze zijn gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere te verplaatsen.

Slim

 • Multifunctioneel inzetbaar
 • Eenvoudig schoon te houden
 • Snel bedienen met minder personeel


Plug & Play lopende band 6
Bekijk alle 6 foto's
Deze Catwalker Compact is makkelijk te verplaatsen. Ideaal als onderdeel van uw buffet. Verkrijgbaar met of zonder wit onderstel.
Bekijk project van:
Bekijk Catwalker Compact
Route Retour presentatieband 6
Bekijk alle 6 foto's
Deze Catwalker Twin Lane is modulair opgebouwd. U kunt deze presentatieband dus zelf samenstellen. Optioneel met meubel geleverd.
Bekijk project van:
Bekijk Catwaker Twin Lane
Mobiele bar met lopende band 6
Bekijk alle 6 foto's
Wat denkt u van cocktails op de lopende band? Of deze mobiele bar voor uw koffie corner? Verkrijgbaar in diverse formaten.
Bekijk project van:
Bekijk Catwalker Sushibar


Kopen of huren?

De meeste presentatiebanden kunt u zowel huren als kopen. Een lopende band is multifunctioneel. U kunt hem gebruiken voor een evenement of congres, maar ook voor buffetten of in uw koffiehoek. Een sushiband kopen wordt daardoor een interessante investering.

Efficiënte bediening

Onze presentatiesystemen zijn 'allesdraaiers'. U kunt er hapjes, drankjes en kleine producten op laten voortbewegen. Met beperkte personeelsinzet bedient u een grote groep gasten aan de lopende band. Bezoekerspieken in uw restaurant kunt u goed opvangen; het aantal presenteerplateaus is snel aan te passen aan de drukte.

HULP NODIG?

De keuze tussen een lopende band mét of zonder meubel is soms best lastig. Wij helpen u graag.

Neem contact op


Veelgestelde vragen

 • Maakt Pre-Motion de sushiband zelf?
  Ja, wij ontwikkelen en bouwen de lopende banden in eigen werkplaats in Veenendaal. Levering en installatie wordt ook door Pre-Motion verzorgd. Wij werken graag samen met uw architect of interieurbouwer om tot een mooi geheel te komen.
 • Kan ik zelf een lopende band route samenstellen?
  Ja; u kunt uw eigen route samenstellen met de Route Rondom en Route Retour. Wat dacht u van een creatieve L-, F-, S- of O-vorm? Pre-Motion heeft lopende band modules beschikbaar die u naar wens aan elkaar kunt koppelen.

  Wanneer u aparte vormen of hoeken wenst, of bijvoorbeeld een T-splitsing, dan is dat mogelijk! Neem contact op voor meer informatie over maatwerk lopende banden. Maatwerk waarbij u afwijkt van de standaard modules is wel duurder. Kies zoveel mogelijk uit onze standaard modules voor de beste prijs.

 • Hoeveel kost een lopende band?
  Eventueel kunnen wij prijsindicaties geven op basis van schetsen of ideeën. Wij kunnen een passende offerte maken wanneer wij van u een tekening ontvangen van uw precieze plan (inclusief maatvoering).

  Voor de Plug & Play systemen en de Bar met Lopende Band hanteren wij vaste verhuur- en verkoopprijzen. U kunt deze producten op onze website naar eigen wens samenstellen. De prijs is afhankelijk van de opties die u kiest.

 • Hoe wordt de lopende band geplaatst?
  De sushiband systemen zijn slechts 7 cm dik. Hierdoor is zowel opbouw als inbouw zeer goed mogelijk. U kunt de lopende band plaatsen op uw tafel of ander meubel, of laten inbouwen in uw sushibar. Alleen bij de motor is er iets meer ruimte nodig onder het barblad.

  De Catwalker Compact kunt u eenvoudig zelf installeren. De presentatieband bestaat uit 1 stuk en heeft geen technische installatie nodig. U steekt de stekker in het stopcontact en hij werkt!

 • Hoeveel hapjes of drankjes kan ik presenteren?
  Het aantal bordjes of glazen dat u tegelijk kunt laten draaien, is afhankelijk van het type lopende band dat u kiest. Op een 'dubbele baan' van de Route Retour of Plug & Play band, kunt u 11 hapjes of drankjes presenteren per meter. Kiest u voor een 'enkele baan' van de Route Rondom of een Bar met lopende band? Dan kunt u ongeveer 6 hapjes of drankjes presenteren per meter.
 • Kan ik het aantal presenteerplateaus zelf veranderen?
  Ja; het voordeel van onze sushiband is dat u de presenteerplateaus zeer eenvoudig zelf weghaalt en weer toevoegt.

  Is het druk in uw zaak of op uw evenement? Dan legt u de lopende band vol met presenteerplateaus. Wanneer het aantal bezoekers afneemt, haalt u weer een aantal plateaus weg. Op die manier lijken de presenteerplateaus niet leeg; er komt alleen met grotere tussenafstand een hapje of drankje voorbij. De sushiband lijkt constant goed gevuld!

 • Is een lopende band hygiënisch?
  Ja; een groot voordeel van het design is dat de lopende band geen kleine kieren heeft. Als u de presenteerplateaus eraf haalt, houdt u een vlakke plaat over met een smalle, verticale gleuf en 2 minieme glijstroken. Een doekje over de plaat en de presenteerplateaus, en u heeft weer een schoon en blinkend geheel!
 • Is het lopende bandsysteem veilig?
  Onze lopende bandsystemen zijn erg veilig. Legt iemand onopgemerkt een vinger op de lopende band en komt een presenteerplateau er tegenaan? Dat is geen enkel probleem: het presenteerplateau is licht en floept direct omhoog. Vingers komen dus niet vast te zitten. Gasten kunnen niet bij de kettingtechniek in de lopende band. Zelfs de kleinste kinderen kunnen dus gerust hapjes van de lopende band pakken!
 • Hoeveel uur kan de lopende band draaien?
  Onze lopende band systemen zijn gebouwd om jarenlang non-stop in uw horecazaak te draaien. De techniek die Pre-Motion gebruikt, wordt ook in veel etalages 24/7 toegepast.

"The great advantage of a hotel is that it is a refuge from home life."

George Bernard Shaw - Irish dramatist & critic