Aanbod verhuur presentatiebanden

Aanbod verhuur presentatiebanden

Presentatiebanden zijn zeer geschikt voor originele productpresentaties en foodpresentaties. Kies uit ons aanbod lopende banden voor verhuur. Ieder presentatiesysteem heeft zijn eigen kenmerken en mogelijkheden.

 • Indien nodig installeert Pre-Motion het lopende bandsysteem voor u op uw locatie.
 • Na afloop van de huurperiode bouwen wij de presentatieband voor u af.
 • Als de lopende band geen installatie/demontage door Pre-Motion vereist, zendt u het retour.
  1. Sushi lopende band

   Catwalker Compact | huren

   Huur deze compacte lopende band met strak design. Ideaal voor opvallende food en product presentaties! Geschikt voor o.a. beurzen, winkels en restaurants. Keuze uit een lopende band van 150, 200 en 300 cm. LED-verlichting of wit presentatiemeubel optioneel.

   Meer info

   Vanaf: € 840,-
   Meer info
  2. Lopende band papspoppen

   Catwalker Giant Compact | huren

   Dit plug & play-presentatiesysteem voor grotere producten is geschikt voor het presenteren van bijvoorbeeld paspoppen en design stoelen. De 4 presenteerplateaus kunnen tot 30 kg per plateau dragen.

   Meer info

   Vanaf: € 965,-
   Meer info
  3. Catwalker Twin Lane | verhuur

   Catwalker Twin Lane | verhuur

   Creëer uw eigen Route Retour met deze verhuur presentatieband. Dit lopende bandsysteem is geschikt voor de presentatie van kleine producten of catering. Pre-Motion installeert de lopende band op de gewenste locatie. Te huur vanaf 1 dag!

   Meer info

   € 2.000 - € 5.000
   Meer info
  4. lopende band

   Mobiele sushibar | huren

   Bar met lopende band in verschillende vormen te huur. Keuze uit 4 formaten: Small tot Extra Large. Deze bar met lopende band is erg geschikt voor feesten, partijen en beurzen. LED-verlichting optioneel. Te huur vanaf 1 dag.

   Meer info

   Vanaf: € 1445,- 
   Meer info
  5. Voorbeeld vorm producten catwalk Single Lane

   Catwalker Single Lane | verhuur

   Creëer uw eigen Route Rondom met deze lopende band voor verhuur. Dit lopende band systeem is geschikt voor de presentatie van kleine producten of catering. Pre-Motion installeert de lopende band op de gewenste locatie. Te huur vanaf 1 dag!

   Meer info

   € 2.200 - € 4.500
   Meer info
  6. Catwalker Giant Twin Lane L-vorm

   Catwalker Giant Twin Lane | huren

   Creëer uw eigen producten catwalk met deze lopende band voor verhuur. Door modules van rechte delen en bochtdelen aan elkaar te koppelen, stelt u de gewenste route voor uw catwalk samen. Dit systeem is geschikt voor het presenteren van grote producten tot 30 kg per presenteerplateau. U huurt deze lopende band al vanaf 1 dag!

   Meer info

   € 3.000 - € 6.000
   Meer info
  7. Catwalker Giant Single Lane | huren

   Catwalker Giant Single Lane | huren

   Stel een creatieve presentatieband samen met deze lopende band voor verhuur. Door modules van rechte delen en bochtdelen aan elkaar te koppelen, stelt u de gewenste route voor uw catwalk samen. Dit systeem is geschikt voor het presenteren van grote producten tot 30 kg per presenteerplateau. U huurt deze lopende band al vanaf 1 dag!

   Meer info

   € 3.000 - € 6.000
   Meer info
  8. Catwalker Giant Bagageband | huren

   Catwalker Giant Bagageband | huren

   De Catwalker Giant Bagageband is geschikt voor het presenteren van grote producten op de beurs. De 30 "schubben" op de presenteerband kunnen tot 10 kg per plateau dragen. Optioneel te huur met wit onderstel.

   Meer info

   Vanaf: € 1930,-
   Meer info