Nieuws

Creatief concept nodig? Profiteer voortaan van gratis verzending op elektrische draaiplateaus in onze webshop!

Juni 2018 - Hoe onderscheidt uw bedrijf zich tijdens een drukbezocht event?
Zorg dat uw product opvalt tussen die van andere deelnemers door een 360 graden presentatie op een draaiplateau! Of u nu kleine artikelen of grote automodellen presenteert: een bewegende productpresentatie trekt gegarandeerd veel aandacht.

Elektrische draaiplateaus bestellen in de webshop – binnen 2 dagen gratis geleverd!
Zoekt u een last-minute oplossing voor een creatieve 360º productpresentatie? Draaiplateaus die u in onze webshop bestelt, heeft u binnen 2 werkdagen in huis. U profiteert nu bovendien van standaard gratis verzending naar België en binnen Nederland (op bestellingen vanaf 100 euro).

Pre-Motion verzendt bestellingen vanaf € 100,- gratis (BE & NL)

Ons online aanbod is divers: van kleine, handzame draaiplateaus tot robuuste draaiplateaus met stalen behuizing. Het draagvermogen van onze draaiplateaus varieert van MAX 4 kg tot MAX 750 kg. Bezoek onze draaiplateau webshop voor een volledig overzicht van de mogelijkheden.

Draaipodium huren voor uw event
Draaipodiums zijn zeer geschikt voor internationale beurzen en creatieve tentoonstellingen. Kies uit ons aanbod verhuur draaiplateaus van 2 tot maar liefst 8 meter doorsnede. Indien nodig installeert en demonteert Pre-Motion het draaiplateau voor u op uw (event) locatie. Ontdek de vele toepassingen van draaipodiums.

Autodraaiplateau huren voor een autobeurs
Staat u op een grote automotive beurs? Of presenteert u een nieuw automodel in uw showroom? Onze autodraaiplateaus zijn op afstand bestuurbaar. Indien gewenst kan het publiek meedraaien op het draaiplateau om uw ‘topmodel’ van dichtbij te bekijken. Wij hebben onder andere draaiplateaus geleverd aan Volkswagen (IAA) en Audi (Design Centrum). Bekijk meer internationale referenties van Pre-Motion.

Pre-Motion ontwerpt en fabriceert allerlei formaten draaiplateaus
Pre-Motion is betrokken bij het gehele proces: vanaf ontwerp en productie, tot aan montage en service. Wij ontwikkelen en fabriceren de draaiende aandachtstrekkers in onze eigen werkplaats. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met Pre-Motion op; wij denken graag mee over uw creatieve concept!