Nieuws


Nieuw schooljaar, nieuwe monteurs in opleiding bij Erkend Leerbedrijf Pre-Motion

September 2018 - Twee stagiaires met technische opleiding aan de slag bij Pre-Motion
Regelmatig komen nieuwe, enthousiaste stagiaires ons technische team voor enkele maanden versterken. Bij Pre-Motion vinden we goede begeleiding van technici in opleiding belangrijk; wij hebben aandacht voor hun persoonlijke ontwikkeling en zijn nauw betrokken bij de voortgang van elke stagiair.

Als Erkend Leerbedrijf leiden wij technische vakmensen op. Van (eerste) monteur elektrotechnische systemen tot aan technicus engineering: Pre-Motion heeft leerplekken voor mbo-studenten van allerlei technische opleidingen!

Nieuwe stagiaires voorstellen: Vincent & Daniël van ROC A12 in Ede
Begin deze maand is het schooljaar 2018 - 2019 begonnen. Er zijn direct twee nieuwe stagiaires van het Technova College bij ons gestart.

Vincent Cupurus is 3e jaars student Werktuigbouwkunde. Hij leert en werkt 14 weken bij Pre-Motion. “Op klus gaan vind ik absoluut het leukst; het is elke keer weer anders en je krijgt veel verantwoordelijkheid.”

Daniël Welling is 2e jaars Mechatronica student. Hij loopt 10 weken stage in de werkplaats. “Ik leer het meest van service- en onderhoudsbezoeken aan klanten. Gisteren was er een draaiplateau waarbij er speling zat op de encoder. Dat kunnen oplossen was erg gaaf.”

Bij Pre-Motion mogen studenten laten zien wat zij tijdens hun studie geleerd hebben en helpen wij hen om dat te kunnen toepassen in de praktijk. Zit je in het 4e jaar van de opleiding en wil je zelfstandig een opdracht of onderzoek uitvoeren? Neem dan gerust even contact met ons op over de mogelijkheden.


ShoeSee-band van Pre-Motion wordt steeds vaker ingezet voor schoenpresentaties

Augustus 2018 - Bied klanten shopping experience en trek gegarandeerd aandacht
Of bedrijven nu op de beurs staan of producten verkopen in een winkel: er is een constante concurrentiestrijd om de beperkte aandacht van voorbijkomende consumenten. Elk bedrijf wil zoveel mogelijk (potentiële) klanten kennis laten maken met zijn producten. Maar hoe zorgen bedrijven ervoor dat ze worden opgemerkt…?

Winkeliers en standbouwers zoeken almaar naar creatieve oplossingen voor het trekken van ‘offline aandacht’. Lopende bandsystemen van Pre-Motion worden steeds vaker ingezet voor vernieuwende concepten die extra beleving creëren. Beweging trekt immers aandacht en prikkelt emoties.

Groeiende populariteit ShoeSee-band
Van opticien tot electronicazaak, en van bruidsbeurs tot modeshow: design presentatiebanden worden op allerlei plekken toegepast. Bij Pre-Motion merken wij de laatste maanden dat onze zogeheten ‘ShoeSee-band’ aan populariteit wint; in fysieke winkels presenteren bedrijven graag (de nieuwste) schoenen op een lopende band. Ook op beurzen doen de bewegende systemen het goed! Zo werd onze Catwalker Single Lane in juni nog gehuurd voor het presenteren van een nieuwe collectie wandelschoenen tijdens de Outdoor Messe in Friedrichhafen.

Maatwerk ShoeSee-band midden in de winkel van Sooco

Één van de eerste winkels die een ShoeSee-band in hun winkelconcept integreerde, is Sooco in Enschede. Voor hen maakten wij in 2015 een extra brede Catwalker op maat waarop ook grotere schoenen en laarzen eindeloos rond kunnen gaan. Voorbijgangers zien de lopende band al van veraf draaien.

Een lopende bandsysteem integreren in uw winkel of beursstand?
Overweegt u ook om een ShoeSee-band in uw creatieve concept te integreren? Laat u inspireren door enkele originele schoenpresentaties van Pre-Motion klanten. Kijk ook gerust eens tussen onze showcases in diverse winkels.


Make-over voor de showroom van Pre-Motion

Juli 2018 - Ontdek de wereld in beweging en laat u inspireren
Bij ons kantoor in Ede bevindt zich op de eerste etage, te midden van drie zonnige kantoorruimtes en een ruime spreekkamer, een showroom van zo’n 130 m². Steeds vaker komen er klanten bij ons langs om een bewegend presentatiesysteem te bekijken of onze fotografie software zelf te kunnen ervaren. Om hen in één oogopslag een goede indruk te kunnen geven van onze core business, hebben wij besloten om onze showroom eens flink onder handen te nemen.

Door een aantrekkelijke selectie van bewegende presentatiesystemen te tonen, laten wij showroombezoekers de wereld in beweging ontdekken: een creatieve ruimte vol beleving die hen inspireert. Ook richten wij een fotohoek in zodat klanten (met interesse in fotografie) het gemak van onze totaaloplossing voor fotografie, incl. draaiplateau en slimme fotosoftware, zelf kunnen ervaren.

Van grootse presentatiesystemen tot de kleinste details
Van sushi-restaurant tot beursstand, en van winkeletalage tot fotostudio: onze bewegende presentatiesystemen worden overal toegepast. De sfeer van die verschillende ruimtes worden in de showroom nagebootst door handig gebruik te maken van accessoires. Denk daarbij aan levensechte sushi voor het creëren van een uitnodigende horecasfeer en levensgrote paspoppen voor het creëren van een prikkelende winkelomgeving.

Goed afgestelde showroomverlichting is daarnaast onmisbaar voor het creëren van de juiste sfeer. Gelukkig werken bij Pre-Motion bedreven technici met kennis van verlichtingstechniek; zij kunnen de verlichting perfect afstellen op de systemen in onze showroom. De bewegende presentatiesystemen worden daardoor elk mooi uitgelicht.

Nieuwsgierig naar het resultaat?
Bent u benieuwd hoe onze showroom er uiteindelijk uit komt te zien? Of wilt u wellicht gebruik gaan maken van onze bewegende presentatiesystemen in uw eigen ruimte? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag een seintje wanneer onze nieuwe showroom geopend is.


Creatief concept nodig? Profiteer voortaan van gratis verzending op elektrische draaiplateaus in onze webshop!

Juni 2018 - Hoe onderscheidt uw bedrijf zich tijdens een drukbezocht event?
Zorg dat uw product opvalt tussen die van andere deelnemers door een 360 graden presentatie op een draaiplateau! Of u nu kleine artikelen of grote automodellen presenteert: een bewegende productpresentatie trekt gegarandeerd veel aandacht.

Elektrische draaiplateaus bestellen in de webshop – binnen 2 dagen gratis geleverd!
Zoekt u een last-minute oplossing voor een creatieve 360º productpresentatie? Draaiplateaus die u in onze webshop bestelt, heeft u binnen 2 werkdagen in huis. U profiteert nu bovendien van standaard gratis verzending naar België en binnen Nederland (op bestellingen vanaf 100 euro).

Pre-Motion verzendt bestellingen vanaf € 100,- gratis (BE & NL)

Ons online aanbod is divers: van kleine, handzame draaiplateaus tot robuuste draaiplateaus met stalen behuizing. Het draagvermogen van onze draaiplateaus varieert van MAX 4 kg tot MAX 750 kg. Bezoek onze draaiplateau webshop voor een volledig overzicht van de mogelijkheden.

Draaipodium huren voor uw event
Draaipodiums zijn zeer geschikt voor internationale beurzen en creatieve tentoonstellingen. Kies uit ons aanbod verhuur draaiplateaus van 2 tot maar liefst 8 meter doorsnede. Indien nodig installeert en demonteert Pre-Motion het draaiplateau voor u op uw (event) locatie. Ontdek de vele toepassingen van draaipodiums.

Autodraaiplateau huren voor een autobeurs
Staat u op een grote automotive beurs? Of presenteert u een nieuw automodel in uw showroom? Onze autodraaiplateaus zijn op afstand bestuurbaar. Indien gewenst kan het publiek meedraaien op het draaiplateau om uw ‘topmodel’ van dichtbij te bekijken. Wij hebben onder andere draaiplateaus geleverd aan Volkswagen (IAA) en Audi (Design Centrum). Bekijk meer internationale referenties van Pre-Motion.

Pre-Motion ontwerpt en fabriceert allerlei formaten draaiplateaus
Pre-Motion is betrokken bij het gehele proces: vanaf ontwerp en productie, tot aan montage en service. Wij ontwikkelen en fabriceren de draaiende aandachtstrekkers in onze eigen werkplaats. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met Pre-Motion op; wij denken graag mee over uw creatieve concept!