Parkeerprobleem oplossen met een draaischijf

Draaiplateaus bieden verrassende oplossingen bij lastige parkeervraagstukken
Parkeerplekken nemen veel (schaarse) ruimte in beslag. Hoe lost u dat op...? Door auto's in de juiste positie te draaien met een draaischijf, maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Ideaal voor nieuwe en bestaande parkeergarages!

Voor elke locatie een draaiende oplossing
Pre-Motion ontwerpt en fabriceert zowel indoor als outdoor draaischijven. Er is een slimme oplossing voor elk parkeerprobleem: van een krappe oprit tot aan grote ondergrondse parkeergarages. Pre-Motion biedt parkeeroplossingen voor onder andere kantoren, autobedrijven, winkelcentra en hotels.

Verrassend

Met een parkeerdraaischijf is uw auto gemakkelijk te keren: u rijdt uw auto op het draaiplateau en activeert de draaischijf met een afstandsbediening. Binnen enkele seconden draait uw auto naar de voorgeprogrammeerde positie. U kunt vervolgens probleemloos inparkeren.

Ruimte vergrotend

 • Met 1 druk op de knop naar de juiste positie
 • Benodigde manoeuvreerruimte verkleinen
 • Aantal parkeerplekken vergroten

 


VOORBEELDEN VAN SLIMME PARKEEROPLOSSINGEN

✓ Meer parkeerplekken creëren

Woonruimte met parkeerplek is kostbaar in grote steden. Hoe lossen architecten dat ruimteprobleem op?

Pre-Motion levert draaiplateaus met een slim parkeersysteem waarbij elke bewoner een eigen afstandsbediening heeft. Met één druk op de knop draait een bewoner het draaiplateau recht voor zijn eigen parkeerplek.

✓ Vooruit in- en uitrijden

Heeft u niet voldoende ruimte om uw auto veilig achteruit uit te rijden, omdat u aan een drukke weg woont bijvoorbeeld?

Met behulp van een autodraaiplateau kunt u uw auto rustig 180 graden draaien in uw garage. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk vooruit uw parkeerplek kunt verlaten.


Inbouw draaiplateau in een parkeergarage

Draaiplateau mogelijkheden & specificaties

Al onze autodraaiplateaus kunnen ingebouwd worden in uw betonnen vloer, of opgebouwd op uw vloer. Een standaard draaiplateau is Ø 4,5 meter en heeft een draagvermogen van 3000 kg. Daarop passen de meeste auto’s. De schijf kan optioneel groter voor grotere voertuigen. Bijvoorbeeld een draaischijf van Ø 5,0 meter of Ø 6,0 meter. Het draagvermogen kan verhoogd worden tot maximaal 5000 kg.

Ontwerp & fabricage door Pre-Motion

Pre-Motion ontwerpt voor u de geschikte parkeeroplossing. U kiest daarna de gewenste positioneringsmogelijkheden en aansturing van het draaiplateau.

Wij fabriceren uw autodraaiplateau vervolgens in eigen huis. Benieuwd hoe dat gaat? Lees meer over eigen fabricage.

HULP NODIG?

Wij denken graag met u mee over een geschikte parkeeroplossing.

Neem contact op


Veelgestelde vragen

 • Maakt Pre-Motion het draaiplateau zelf?
  Ja, wij ontwikkelen en bouwen de draaiplateaus in eigen werkplaats in Veenendaal. Levering en installatie wordt ook door Pre-Motion verzorgd. Onze specialiteit is het produceren van hoogwaardige draaiplateaus met diverse positioneringsmogelijkheden. Wij werken graag samen met uw architect of interieurbouwer om tot een mooi geheel te komen.
 • Zijn de draaiplateaus alleen te koop of ook te huur?
  Alle draaiplateaus zijn te koop. Diverse modellen draaipodiums zijn ook te huur. U huurt een draaipodium al vanaf 1 dag.

  U kunt de gewenste huurperiode in dagen of weken opgeven, afhankelijk van het door u gekozen product. Neem telefonisch of per mail contact op om te controleren of het draaipodium op de door u gewenste huurdata nog beschikbaar is.

 • Wat kost een draaipodium?
  De prijs is afhankelijk van allerlei factoren, waaronder de grootte, afwerking, besturing en plaatsing van het draaiplateau. Wij kunnen een prijsindicatie geven wanneer u de gewenste diameter, het te presenteren product en eventuele besturingsopties aan ons doorgeeft.

  Voor kleine draaiplateaus en medium draaiplateaus hanteren wij vaste prijzen. U kunt deze producten op onze website naar eigen wens samenstellen. De prijs is afhankelijk van de opties die u kiest.

 • Hoe wordt een draaipodium geïnstalleerd?
  U kunt het draaiplateau laten inbouwen of opbouwen in uw ruimte. Pre-Motion installeert het gehuurde of gekochte systeem voor u. Het is belangrijk dat u zorgt voor stroomaansluiting. Voor plaatsing van het draaiplateau moet uw vloer helemaal vlak zijn.

  In overleg kunt u het draaipodium zelf op- en afbouwen. Dat is met name interessant voor klanten die een mobiel draaiplateau kopen of huren, of voor klanten buiten Europa. Wij geven u uitleg en eventueel een installatietraining.

  Neemt u de plannen voor een draaiplateau mee in routing van uw nieuwe gebouw? Dan kunt u het plateau in uw vloer laten verzinken. Pre-Motion kan helpen met de bouwtekening. Wij kunnen een sjabloon en RVS-rand beschikbaar stellen voor het creëren van een exact ronde uitsparing in uw vloer.

 • Wat heeft Pre-Motion te bieden ten opzichte van andere leveranciers?
  Pre-Motion beschikt over een zeer uitgebreid assortiment verkoop en verhuur draaiplateaus. Onze draaischijven zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt om jarenlang te draaien: een optimale prijs-kwaliteitverhouding. U koopt bij Pre-Motion direct bij de ontwerper en fabrikant van het product. Dat biedt voordelen; wij kunnen het draaiplateau afstemmen op uw wensen.

“The question is: why can’t parking lots be modest paradises?”

Eran Ben-Joseph - American professor & writer