Veelgestelde vragen overzicht

Deze pagina biedt een overzicht van alle veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Bel of e-mail ons dan gerust! Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer +31 (0)318 505751. U kunt uw vraag ook mailen naar info@pre-motion.nl.

Contactformulier Over Pre-Motion
 

Kies een categorie veelgestelde vragen


Algemene vragen aan Pre-Motion

 • Maakt Pre-Motion de bewegende systemen zelf?
  Pre-Motion ontwerpt en fabriceert de bewegende presentatiesystemen in eigen huis. Wij zijn betrokken bij het gehele proces: vanaf het ontwerp en de productie, tot aan de montage en service.
 • Zijn de bewegende presentatiesystemen alleen te koop of ook te huur?
  Alle bewegende presentatiesystemen zijn te koop. Diverse modellen draaiplateaus en presentatiebanden zijn ook te huur.

  U kunt de huurperiode in dagen of weken opgeven, afhankelijk van het door u gekozen product. Neem telefonisch of per mail contact op om te controleren of het presentatiesysteem op de door u gewenste huurdata nog beschikbaar is.

 • Wie verzorgt de installatie van mijn draaiplateau of presentatieband?
  Pre-Motion installeert het gehuurde of gekochte systeem voor u. Het is belangrijk dat u zorgt voor stroomaansluiting. Daarnaast moet uw vloer of meubel gereed zijn voor plaatsing van het presentatiesysteem.

  In overleg kunt u het presentatiesysteem ook zelf op- en afbouwen. Dat is met name interessant voor klanten die vaker huren of klanten buiten Europa. Wij geven u uitleg en eventueel een installatietraining.

 • Kan Pre-Motion mij een prijsindicatie geven?
  Pre-Motion geeft voor veel presentatiesystemen online een prijsindicatie of een vanaf-prijs. Voor ingewikkelde lopende band routes of grote presentatiesystemen maken wij offertes op maat. Wij ontvangen van u graag een zo specifiek mogelijke aanvraag per mail of via een (offerte)formulier.

 • Wat voor soort klanten heeft Pre-Motion?
  Pre-Motion verkoopt en verhuurt presentatiesystemen aan bedrijven (B2B). Wij leveren aan eindgebruikers én aan tussenkomende partijen zoals standbouwers, communicatiebureaus en autobedrijven.

  Pre-Motion bouwt en levert het bewegende presentatiesysteem. Uw eigen partij verzorgt de inrichting van uw ruimte. Wij werken graag nauw samen met uw architect of interieurbouwer om het presentatiesysteem te integreren in uw ruimte. Bij verhuur projecten werkt Pre-Motion vaak samen met evenementenbureau's en standbouwers om tot een mooi geheel te komen.

Terug naar boven


Lopende bandsystemen

 • Maakt Pre-Motion de sushiband zelf?
  Ja, wij ontwikkelen en bouwen de lopende banden in eigen werkplaats in Ede. Levering en installatie wordt ook door Pre-Motion verzorgd. Wij werken graag samen met uw architect of interieurbouwer om tot een mooi geheel te komen.
 • Kan ik zelf een lopende band route samenstellen?
  Ja; u kunt uw eigen route samenstellen met de Route Rondom en Route Retour. Wat dacht u van een creatieve L-, F-, S- of O-vorm? Pre-Motion heeft lopende band modules beschikbaar die u naar wens aan elkaar kunt koppelen.

  Wanneer u aparte vormen of hoeken wenst, of bijvoorbeeld een T-splitsing, dan is dat mogelijk! Neem contact op voor meer informatie over maatwerk lopende banden. Maatwerk waarbij u afwijkt van de standaard modules is wel duurder. Kies zoveel mogelijk uit onze standaard modules voor de beste prijs.

 • Hoeveel kost een lopende band?
  Eventueel kunnen wij prijsindicaties geven op basis van schetsen of ideeën. Wij kunnen een passende offerte maken wanneer wij van u een tekening ontvangen van uw precieze plan (inclusief maatvoering).

  Voor de Plug & Play systemen en de Bar met Lopende Band hanteren wij vaste verhuur- en verkoopprijzen. U kunt deze producten op onze website naar eigen wens samenstellen. De prijs is afhankelijk van de opties die u kiest.

 • Hoe wordt de lopende band geplaatst?
  De sushiband systemen zijn slechts 7 cm dik. Hierdoor is zowel opbouw als inbouw zeer goed mogelijk. U kunt de lopende band plaatsen op uw tafel of ander meubel, of laten inbouwen in uw sushibar. Alleen bij de motor is er iets meer ruimte nodig onder het barblad.

  De Catwalker Compact kunt u eenvoudig zelf installeren. De presentatieband bestaat uit 1 stuk en heeft geen technische installatie nodig. U steekt de stekker in het stopcontact en hij werkt!

 • Hoeveel hapjes of drankjes kan ik presenteren?
  Het aantal bordjes of glazen dat u tegelijk kunt laten draaien, is afhankelijk van het type lopende band dat u kiest. Op een 'dubbele baan' van de Route Retour of Plug & Play band, kunt u 11 hapjes of drankjes presenteren per meter. Kiest u voor een 'enkele baan' van de Route Rondom of een Bar met lopende band? Dan kunt u ongeveer 6 hapjes of drankjes presenteren per meter.
 • Kan ik het aantal presenteerplateaus zelf veranderen?
  Ja; het voordeel van onze sushiband is dat u de presenteerplateaus zeer eenvoudig zelf weghaalt en weer toevoegt.

  Is het druk in uw zaak of op uw evenement? Dan legt u de lopende band vol met presenteerplateaus. Wanneer het aantal bezoekers afneemt, haalt u weer een aantal plateaus weg. Op die manier lijken de presenteerplateaus niet leeg; er komt alleen met grotere tussenafstand een hapje of drankje voorbij. De sushiband lijkt constant goed gevuld!

 • Is een lopende band hygiënisch?
  Ja; een groot voordeel van het design is dat de lopende band geen kleine kieren heeft. Als u de presenteerplateaus eraf haalt, houdt u een vlakke plaat over met een smalle, verticale gleuf en 2 minieme glijstroken. Een doekje over de plaat en de presenteerplateaus, en u heeft weer een schoon en blinkend geheel!
 • Is het lopende bandsysteem veilig?
  Onze lopende bandsystemen zijn erg veilig. Legt iemand onopgemerkt een vinger op de lopende band en komt een presenteerplateau er tegenaan? Dat is geen enkel probleem: het presenteerplateau is licht en floept direct omhoog. Vingers komen dus niet vast te zitten. Gasten kunnen niet bij de kettingtechniek in de lopende band. Zelfs de kleinste kinderen kunnen dus gerust hapjes van de lopende band pakken!
 • Hoeveel uur kan de lopende band draaien?
  Onze lopende band systemen zijn gebouwd om jarenlang non-stop in uw horecazaak te draaien. De techniek die Pre-Motion gebruikt, wordt ook in veel etalages 24/7 toegepast.

Terug naar boven


Webshop elektrische draaiplateaus

 • Zijn de draaiplateaus van Pre-Motion alleen te koop of ook te huur?
  Alle draaiplateaus zijn te koop. Diverse modellen draaipodiums zijn ook te huur. U huurt een draaiplateau al vanaf 1 dag.

  U kunt de gewenste huurperiode in dagen of weken opgeven, afhankelijk van het door u gekozen product. Neem telefonisch of per mail contact op om te controleren of het draaipodium op de door u gewenste huurdata nog beschikbaar is.

 • Waarop moet ik letten bij het kiezen van het juiste draaiplateau?
  Niet alleen het gewicht van uw product bepaalt de keuze van het type draaischijf, de gewichtsverdeling is even belangrijk. De maximale belasting die bij de draaiplateaus vermeld wordt, zijn gebaseerd op producten die gecentreerd worden geplaatst op de draaischijf. Wilt u het gewicht op een draaiplateau excentrisch verdelen? Een zwaarder draaiplateau is dan raadzaam; onze medium draaiplateaus en grote draaipodiums kunt u excentrisch belasten.

  De diameter van de bovenplaat is ook een invloedrijke factor. Bij een grotere diameter treedt een hefboomeffect op. Dat betekent dat u een zwaarder draaiend platform nodig heeft bij een grotere presenteerschijf.

  Wat houdt dat hefboomeffect precies in? Een goed voorbeeld om het effect te illustreren is het tillen van een emmer water. U heeft er waarschijnlijk geen moeite mee om een emmer te dragen van 10 liter. Wanneer u echter wordt gevraagd om de emmer te dragen met een horizontale arm - met de emmer op circa 50 cm van uw lichaam - dan wordt het tillen ineens zo goed als onmogelijk. Dit hefboomgewicht-principe speelt een sterke rol bij draaischijven waarbij het gewicht niet in het midden is geplaatst/excentrisch is verdeeld.

 • Ik heb stroom nodig op het draaiplateau. Kan dat?
  Wilt u een elektrisch apparaat ronddraaien op het draaiplateau? Of heeft u verlichting nodig op het draaipodium? Dan heeft u een meedraaiend stroompunt nodig. Kies in deze gevallen voor de extra optie sleepcontact. Er draait dan een 230V (kroonsteen) stroomaansluiting mee op het plateau.
 • Kan ik mijn product rechtstreeks op het plateau plaatsen?
  Dat is afhankelijk van het type draaiplateau dat u kiest.

  Onze webshop draaiplateaus worden standaard zonder bovenplaat geleverd. Dat betekent dat u hierop zelf een gewenste presenteerplaat kunt schroeven. Dat is zeer eenvoudig. Optioneel kunt u een presenteerschijf bij uw draaiplateau kopen; Pre-Motion heeft verschillende diameters en materialen beschikbaar.

  Draaipodiums vanaf 150 cm doorsnede worden geleverd met een stevige multiplex bovenzijde, die u naar wens kunt afwerken.

 • Hoe plaats ik een bestelling bij Pre-Motion?
  U kunt bij ons één draaiplateau bestellen, of meerdere tegelijk. Kleine draaiplateaus kunt u direct online bestellen. Bij grote bestellingen kunt u contact opnemen met Pre-Motion; wij adviseren u graag en maken een aparte offerte voor u op.

  Wanneer u interesse heeft in een medium draaiplateau of groot draaipodium, kunt u uw ideeën en wensen aan ons voorleggen. Op basis daarvan ontvangt u een offerte op maat. Grote draaipodiums worden op uw locatie geïnstalleerd door ons montageteam.

Terug naar boven


Draaipodiums

 • Maakt Pre-Motion het draaiplateau zelf?
  Ja, wij ontwikkelen en bouwen de draaiplateaus in eigen werkplaats in Ede. Levering en installatie wordt ook door Pre-Motion verzorgd. Onze specialiteit is het produceren van hoogwaardige draaiplateaus met diverse positioneringsmogelijkheden. Wij werken graag samen met uw architect of interieurbouwer om tot een mooi geheel te komen.
 • Zijn de draaiplateaus alleen te koop of ook te huur?
  Alle draaiplateaus zijn te koop. Diverse modellen draaipodiums zijn ook te huur. U huurt een draaiplateau al vanaf 1 dag.

  U kunt de gewenste huurperiode in dagen of weken opgeven, afhankelijk van het door u gekozen product. Neem telefonisch of per mail contact op om te controleren of het draaipodium op de door u gewenste huurdata nog beschikbaar is.

 • Wat kost een draaipodium?
  De prijs is afhankelijk van allerlei factoren, waaronder de grootte, afwerking, besturing en plaatsing van het draaiplateau. Wij kunnen een prijsindicatie geven wanneer u de gewenste diameter, het te presenteren product en eventuele besturingsopties aan ons doorgeeft.

  Voor kleine draaiplateaus en medium draaiplateaus hanteren wij vaste prijzen. U kunt deze producten op onze website naar eigen wens samenstellen. De prijs is afhankelijk van de opties die u kiest.

 • Hoe wordt een draaipodium geïnstalleerd?
  U kunt het draaiplateau laten inbouwen of opbouwen in uw ruimte. Pre-Motion installeert het gehuurde of gekochte systeem voor u. Het is belangrijk dat u zorgt voor stroomaansluiting. Voor plaatsing van het draaiplateau moet uw vloer helemaal vlak zijn.

  In overleg kunt u het draaipodium zelf op- en afbouwen. Dat is met name interessant voor klanten die een mobiel draaiplateau kopen of huren, of voor klanten buiten Europa. Wij geven u uitleg en eventueel een installatietraining.

  Neemt u de plannen voor een draaiplateau mee in routing van uw nieuwe gebouw? Dan kunt u het plateau in uw vloer laten verzinken. Pre-Motion kan helpen met de bouwtekening. Wij kunnen een sjabloon en RVS-rand beschikbaar stellen voor het creëren van een exact ronde uitsparing in uw vloer.

 • Wat heeft Pre-Motion te bieden ten opzichte van andere leveranciers?
  Pre-Motion beschikt over een zeer uitgebreid assortiment verkoop en verhuur draaiplateaus. Onze draaischijven zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt om jarenlang te draaien: een optimale prijs-kwaliteitverhouding. U koopt bij Pre-Motion direct bij de ontwerper en fabrikant van het product. Dat biedt voordelen; wij kunnen het draaiplateau afstemmen op uw wensen.

Terug naar boven