Catwalker Twin Lane | verhuur

Catwalker Twin Lane | verhuur

Stel een presentatie catwalk samen voor in uw winkel of op de beurs. Door modules van rechte delen en bochtdelen aan elkaar te koppelen, stelt u de gewenste route voor uw catwalk samen. Pre-Motion installeert de lopende band in uw ruimte of tijdens uw event. Deze presentatieband huurt u al vanaf 1 dag voor uw product presentatie of catering. Bekijk ook de koopversies voor mobiel gebruik of permanent gebruik.

Huurofferte aanvragen voor de Catwalker Twin Lane.

 • Maak van uw productpresentatie een eyecatcher
 • Stel uw eigen route samen uit diverse modules
 • Voor lange én korte huurprojecten
Gemiddelde projectprijs: € 2.000 - € 5.000
Beschikbaarheid afhankelijk van uw huurperiode
Voor originele product presentaties en food presentaties

Dit lopende band systeem is geschikt voor bewegende productpresentaties en foodpresentaties. Plaats uw hapjes, drankjes of producten op de catwalk en ze lopen door uw beursstand, showroom of winkel. Zo is belangstelling voor uw modellen gegarandeerd. De lopende band is maar 7 cm hoog. De dunne presentatieband gecombineerd met een zwarte zijafwerking resulteert in een strak geheel. De optionele LED-verlichting zorgt voor een futuristische uitstraling en trekt nog meer aandacht naar uw productiepresentatie!

Presenteren op de lopende band

De Catwalker Twin Lane heeft presenteerplaatjes van Ø 14 cm. Het product mag eventueel iets groter zijn, zolang het middelpunt maar goed op het plaatje past. Eventueel hebben we ook lange(re) presenteerplaten beschikbaar van 35 cm. Speciaal voor iets grotere producten zoals schoenen.

De Catwalker Twin Lane bevat elke 18 cm twee presenteerplaatjes van Ø 14 cm. U kiest zelf of u de lopende band vol legt met elke 18 cm twee presenteerplaatjes. Er is dan ca. 2 cm vrije ruimte tussen de plaatjes.

U kunt ook minder plaatjes mee laten bewegen met de presentatieband, bijvoorbeeld 1 presenteerplaatje per 36 cm. Er is dan ongeveer 20 cm vrije ruimte tussen de presenteerplaatjes.

De presentatieband integreren in uw ruimte

Bepaal de ideale inrichting van uw locatie en teken daarbij de route van de lopende band in. Komt u niet uit met de standaard lengte modules? Bestel dan een lopende band module op maat. Wij rekenen hiervoor een kleine meerprijs. Voor bochtmodules met een andere afmeting is maatwerk nodig; een gebogen module op maat is ingewikkelder en als gevolg daarvan duurder.

De lopende band op een onderstel plaatsen

De lopende band is maar 7 cm hoog en vereist geen ingewikkeld onderstel. Plaats de Catwalker eenvoudig op uw bar of tafel; een stabiele ondergrond is voldoende. Enkel op de plek van de motor is een kleine uitsparing in uw meubel nodig. U kunt de band ook in uw meubel verzinken; dan is alleen de bovenkant van de presentatieband zichtbaar!

Concept idee: laat de presentatieband vanachter een wand uw beursstand of expositie ruimte inlopen.

Persoonlijk advies

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact op met Pre-Motion.

Deze lopende band liever kopen? Bekijk de mobiele koopversie of de koopversie voor vaste installatie.

Transport mogelijkheden

Wij bieden u 2 opties:

 • 1. Pre-Motion verzorgt het transport naar uw evenement. Wij installeren de lopende band direct op uw locatie. Na afloop van het evenement halen wij de Catwalker weer op. De meeste klanten kiezen voor deze optie.
 • 2. In overleg kunt u, of kan uw standbouwer, de lopende band zelf installeren op basis van een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Zelf installeren is met name interessant wanneer u de lopende band huurt voor meerdere projecten of voor een project met een verre bestemming. Enig technisch inzicht is hierbij wel belangrijk; u bent zelf verantwoordelijk dat het systeem draait op uw event. Optioneel kunnen wij een installatietraining verzorgen op uw locatie zodat u de lopende band zelf kan installeren. Deze training kan eventueel ook bij onze bedrijfslocatie in Veenendaal (Gelderland) plaatsvinden.

Installatie en bediening

Als u kiest voor transportoptie 1, dan levert en installeert Pre-Motion de lopende band direct tijdens uw evenement. Wanneer wij komen installeren is het belangrijk dat het meubel gereed is voor installatie. De Catwalker kan op uw meubel worden gelegd, of worden ingebouwd. Belangrijk: het meubel moet vlak zijn en niet doorbuigen.

Afhankelijk van grootte van de lopende band, komt er 1 of komen er meerdere motoren van circa 20 cm onder de lopende band. Deze kleine motoren zijn geruisloos en daardoor niet storend. De onderzijde van de lopende band is vlak, alleen de motor steekt er onderuit. Maak een kleine uitsparing in uw meubel en de motor is onzichtbaar voor uw gasten/bezoekers! Let op: Voorkom directe omlijsting van de motor; hij moet goed kunnen ventileren. Vrij hangend in een hol meubel is meestal prima.

Foto: onderzijde lopende band met uitstekende motor

De Catwalker heeft een 230 V stopcontact nodig. Via de bijbehorende besturingskast is de lopende band te bedienen (start, stop en snelheid). Vanaf de besturingskast loopt één kabel naar de motor(en) onder de lopende band. Bij LED-verlichting in de zijafwerking zijn er twee 230 V stopcontacten nodig.

 

Foto: besturingskast

Veel gehuurde Twin Lane routes met verhuur presentatiemeubels

Onderstaande L-, I- en U-vormen zijn veel gehuurde Twin Lane routes. Deze opstellingen zijn ook geschikt wanneer u een onderstel wilt huren bij de presentatieband; de lopende band routes passen allemaal op de 200 cm lange witte verhuur presentatiemeubels van Pre-Motion. U kunt natuurlijk ook de lopende band modules combineren tot uw eigen creatieve route.

Standaard modules combineren

Pre-Motion heeft standaard lopende band modules beschikbaar. Door rechte modules en bochtmodules met elkaar te combineren, creëert u zelf uw Route Retour. De basis bestaat uit 2 einddelen van ieder 100 cm lang, waarop de producten een bocht van 180 graden draaien. Deze 2 modules heeft u altijd nodig, want op het eind gaan de producten weer retour. Tussen de einddelen kunt u naar wens rechte modules en bochtmodules koppelen.

De lopende band is 7 cm hoog en 50 cm breed. De beschikbare lengtematen zijn:

 • Rechte delen: 50 cm, 75 cm, 100 cm, 150 cm, 200 cm en 300 cm.

 • Einddeel: 100 x 50 cm.

 • Bocht: 75 x 75 cm.

 • T-splitsing: 100 x 75 cm.

Sushiband op maat

Bent u op zoek naar een lopende band met afwijkende afmetingen? Tegen een meerprijs leveren wij ook presentatiebanden op maat.

Huren bij Pre-Motion, hoe werkt dat?
 • Stap 1: Stel uw gewenste presentatieband samen door uw lopende band route, de huurperiode en eventuele opties op te geven.
 • Stap 2: Vraag een complete offerte aan (incl. transportkosten) door uw persoonlijke gegevens in te vullen en de offerteaanvraag te verzenden.
 • Stap 3: U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een definitieve offerte per mail. Bij onduidelijkheden hebben we telefonisch contact over uw aanvraag.
 • Stap 4: Na ontvangst van uw bevestiging controleren wij de beschikbaarheid van het systeem tijdens uw huurperiode. Daarna is de opdracht definitief.
 • Stap 5: Pre-Motion installeert het lopende bandsysteem direct op uw event locatie. Zie ook Installatie & Transport.
 • Stap 6: Na de huurperiode bouwt Pre-Motion het systeem weer voor u af.

In overleg kunt u de op- en afbouw van de lopende band ook zelf verzorgen.