Catwalker Compact | kopen

Catwalker Compact | kopen

Compacte lopende band met een uniek design. Geen technische installatie nodig en eenvoudig te verplaatsen. Ideaal voor event catering en productpresentaties. Keuze uit formaten van 150 - 300 cm. Diverse uitvoeringen beschikbaar. Ook te huur.
  • Trekt absoluut de aandacht
  • Eenvoudig te verplaatsen
  • Keuze uit 4 formaten
Vanaf € 4.345,- excl. BTW 
Snel leverbaar, verwachte levertijd 2 - 4 weken
Loading Configurator...
Plug & Play sushiband kopen

Dit lopende bandsysteem is dankzij het handzame formaat ideaal voor cateringbedrijven, restaurants of productpresentaties. Plaats uw gerechten of producten op de lopende band en laat uw gasten en bezoekers zelf kiezen. Deze sushiband liever huren? Bekijk de huurversie.

Presenteren op de Catwalker Compact

De presentatieband is standaard 50 cm breed (optioneel ook verkrijgbaar in 40 cm breed). De Catwalker Compact heeft presenteerplateaus van Ø 14 cm die soepel over de bovenzijde glijden. Eventueel mag het product dat u presenteert tot wel 22 cm groot zijn, als het middelpunt maar op het plateau past. U kunt gemakkelijk variëren met het aantal presenteerplateaus op uw lopende band. Dat is handig wanneer u bijvoorbeeld grotere producten (< 22 cm) zoals schoenen wilt presenteren in uw winkel.

Optioneel met onderstel en LED-verlichting

Plaats de Plug & Play band eenvoudig op uw bestaande bar, een tafel of op een speciaal daarvoor ontwikkeld onderstel. Deze lopende band is slechts 7 centimeter hoog. Alleen op de plek waar de motor van 20 cm onder de lopende band hangt, moet u rekening houden met een uitsparing in uw meubel. Met de optionele LED-verlichting trekt de Catwalker Compact nóg meer aandacht.

Persoonlijk advies

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact op met Pre-Motion.

Lengte x breedte 150 x 50 cm, 200 x 50 cm, 250 x 50 cm, 300 x 50 cm
Hoogte 7 cm
Hoogte motor (hangt onder Catwalker) 20 cm
Eigen gewicht 45 - 60 kg
Max. aantal presenteerplaatjes 150 cm: 16 st., 200 cm: 22 st., 250 cm: 28 st., 300 cm: 34 st.
Diameter presenteerbladen Ø14 cm
Maximale belasting Max. 2 kg per presenteerblad - Max. 30 kg totale belasting band
Totale presentatielengte Circa 3 - 6 meter
Beschikbare vormgeving Ronde hoeken, Rechte hoeken
Beschikbare afwerkingen bovenoppervlak Mat zwart, Hoogglans zwart
Beschikbare afwerking zijkant Zwart, Geborsteld roestvrijstaal, Melkwit acrylaat (met LED-verlichting)
Optioneel wit meubel erbij? (200 of 300 cm) Ja
Draaisnelheid Min. 2 / max. 5 meter per minuut
Snelheid regelbaar? Ja
Draairichting Standaard rechtsom (optioneel linksom)
Stroomverbruik 120 Watt
Stroomvoorziening Standaard stekker, werkt op 230 VAC / 10A (extra stekker indien LED-verlichting)
Koop of huur? Koop
Transport mogelijkheden

De lopende band kan bij ons bedrijf in Veenendaal (Gelderland) afgehaald worden, of in een houten kist naar uw locatie getransporteerd worden. Pre-Motion kan de band ook tegen meerkosten direct op uw locatie plaatsen.

Plaatsing en bediening

Deze Catwalker vereist geen technische installatie. De presenteerplateaus glijden over de bovenzijde van de catwalk. De lopende band beweegt zelf niet en kan daarom eenvoudig op een meubel geplaatst worden, of verzinken in uw meubel.

De onderzijde van de band is vlak. Alleen de motor steekt er circa 20 cm onderuit. Maak een kleine uitsparing in uw meubel en de motor is onzichtbaar voor het publiek! Let op: Voorkom directe omlijsting van de motor; hij moet goed kunnen ventileren. Vrij hangend in een hol meubel is meestal prima.

Foto: onderzijde lopende band met motor

De Catwalker heeft een 230 V stopcontact nodig. Via de bijbehorende besturingskast is de lopende band te bedienen (start, stop en snelheid). Deze besturingskast heeft de volgende afmetingen: 30 x 20 x 8 cm. Vanaf de besturingskast loopt één kabel naar de motor onder de lopende band. Bij LED-verlichting in de zijafwerking zijn er twee 230 V stopcontacten nodig.

Foto: besturingskast