Draaiplateau Ø 3 m | kopen

Draaiplateau Ø 3 m | kopen

Draaiplateau van Ø 3 meter. De draaischijf is stevig, stabiel en slechts 15 cm hoog. Pre-Motion heeft ook een aluminium versie (max. 1750 kg), handig voor mobiel gebruik bij rondtoerende shows en acts. Positionering en uitgebreide besturing optioneel.

  • Voor vaste installatie in uw ruimte
  • Mobiele variant beschikbaar
  • Zeer stil en soepel draaiend
Vanaf € 9.950,- excl. BTW
Offerte aanvragen | productie op bestelling, verwachte levertijd ca. 6 weken
Draaiplateau van Ø 3 meter kopen

Het draaiplateau is geluidsarm, slechts 15 cm hoog en heeft duurzame motoren. Het draaipodium is zeer stabiel; personen kunnen gerust op het draaiplateau zitten, staan of lopen. Maximale belasting variërend van 1750 - 3000 kg. Zowel het ontwerp, de fabricage als de installatie wordt verzorgd door Pre-Motion.

Bekijk ook de huurversie van dit Ø 3 meter draaiplateau.

Draaiplateau integreren in uw ruimte

Wij kunnen het draaiplateau voor u inbouwen in uw betonnen vloer, of opbouwen in uw ruimte. Wanneer u het draaiplateau laat opbouwen, kunt u een verhoogde vloer rondom het draaiplateau bouwen, of het plateau vrij in uw ruimte laten staan. Bij een vrijstaand draaiplateau kan Pre-Motion de randafwerking voor u verzorgen. Twijfelt u tussen opbouw en inbouw? Lees meer over integratiemogelijkheden.

Aluminium variant (max. 1750 kg) en zwaardere variant (max. 3000 kg)

Standaard kunt u dit Ø 3 meter draaiplateau tot 2000 kg belasten. Wij hebben ook een aluminium versie (max. 1750 kg) beschikbaar, handig voor mobiel gebruik. De aluminium variant is interessant voor bijvoorbeeld rondtrekkende theatershows of dansacts. Het aluminium draaipodium is sneller te installeren; de aluminium profielen klikt u eenvoudig in elkaar. Pre-Motion kan een opbouwtraining voor dit draaiplateau verzorgen. Precisie en vakmanschap bij de installatie blijft een vereiste; de loopring moet exact waterpas geïnstalleerd worden. Op zeer vlakke vloer gaat dat snel, maar bij onregelmatigheden in de vloer vergt dat extra tijd voor het afstellen en uitvullen. Minimale speling aan de buitenrand garandeert een strakke inbouw in uw vloer of podium. Houd er rekening mee dat de aluminium versie duurder is dan de standaard versie.

Max. 2000 kg draaiplateau (standaard versie). Hoogte: ca. 15 cm inclusief multiplex bovenplaat.

Max. 1750 kg draaiplateau (aluminium versie). Hoogte: ca. 15 cm inclusief multiplex bovenplaat.

Zoekt u een draaiplateau voor zwaardere producten of producten met een hoge puntlast? Wij hebben van dit draaiplateau een zware variant (max. 3000 kg) beschikbaar.

Max. 3000 kg draaiplateau (zware versie). Hoogte: ca. 15 cm inclusief multiplex bovenplaat.

Extra opties bij een Ø 3 m draaiplateau

Het draaiplateau is inclusief basis besturing via een besturingskast: start/stop, links/rechts en regelbare snelheid. Standaard levert Pre-Motion het draaiplateau met een multiplex afwerking. Verdere afwerking van het draaiplateau regelt u eenvoudig met een lokale (vloer)aanbieder. Optioneel bij uw draaiplateau:

  • Meedraaiend stroompunt
  • Afstandsbediening
  • Uitgebreide besturing (o.a. positionering op graden nauwkeurig)
  • Transportkarren (handig bij de aluminium versie voor mobiel gebruik)

Voorbeelden van toepassingen

Advies nodig?

Heeft u een vraag over dit draaiplateau? Neem dan gerust contact op met Pre-Motion.

Draaiplateau(s) voor het uitrollen van uw concept

Heeft u een eigen concept ontwikkeld en bent op zoek naar een producent van kwalitatief hoogwaardige draaiplateaus? Pre-Motion kan uw partner zijn als draaiplateau leverancier. Wij maken graag individuele afspraken met u. Afhankelijk van het aantal draaiplateaus dat u geleverd moet hebben, kunnen we prijsafspraken maken. Wij leveren eventueel ook onder white label.

Diameter draaiplateau Ø 300 cm
Inbouw en/of opbouw mogelijk? Inbouw, Opbouw (vrijstaand in de ruimte)
Materiaal constructie Staal
Aluminium uitvoering beschikbaar? Ja
Afwerking bovenzijde Multiplex plaat
Hoogte draaiplateau incl. multiplex 15 cm
Standaard draagvermogen 2000 kg
Draagvermogen zware uitvoering 3000 kg
Draagvermogen extra zware uitvoering Geen extra zware uitvoering beschikbaar
Lichtgewicht aluminium 1750 kg
Snelheid regelbaar? Ja
Draaisnelheid Traploos instelbaar: ca. 0,55-1,35 ronde per minuut
Extra langzame motoren Optioneel
Extra snelle motoren Optioneel
Draairichting Linksom, Rechtsom
Stroomvoorziening Werkt op 230 Vac
Stroomverbruik 0,36 KW
Ook outdoor te gebruiken? Nee
Sleepcontact (meedraaiend stroompunt)? Optioneel (standaard 8A)
Positioneren mogelijk? Optioneel
Afstandsbediening erbij? Optioneel
Bediening via een app? Optioneel
Permanent, mobiel of tijdelijk gebruik? Permanente installatie, Mobiel gebruik
Koop of huur? Koop
Levering en service

In onze werkplaats in Veenendaal worden draaischijven zorgvuldig voorbereid en getest voor installatie. Zodoende kunnen wij binnen 1 dag een complete installatie bij u verzorgen. Benieuwd naar hoe de installatie van een draaiplateau in zijn werk gaat? Lees meer over draaiplateau inbouwen of opbouwen.

Service en aandacht staan bij ons absoluut voorop; een tevreden klant is ons vertrekpunt en ons eindpunt. Ons Pre-Motion serviceteam biedt deskundig advies en efficiënte oplossingen.

Dit draaiplateau optioneel door uw eigen technici laten installeren

Is uw locatie van installatie ver verwijderd van ons bedrijf in Nederland? In dat geval kan het kostentechnisch interessant zijn om dit draaiplateau door uw eigen technische team te laten installeren. Dat gaat uiteraard in goed overleg tussen uw team en Pre-Motion. Wij verzenden het draaiplateau inclusief installatie instructies naar uw locatie.