Draaiplateau besturingsmogelijkheden

Pre-Motion biedt naast de basis besturing ook besturingsuitbreidingen aan, speciaal ontwikkeld voor 360° fotografie met stops op graden nauwkeurig.

Basis besturing

Een draaipodium van Ø 2 - 8 meter wordt standaard geleverd met basis besturing via een bedieningskast. Naast starten en stoppen, kunt u het draaiplateau continu linksom of rechtsom laten draaien voor bijvoorbeeld video opnamen. Daarbij kunt u de draaisnelheid traploos regelen. Een afstandsbediening bij deze basis besturing is optioneel.

Uitgebreide besturing (via een touch panel)

Via een touch panel maakt u eenvoudig draaiprogramma’s aan met stopmomenten die u zelf flexibel kiest. Het draaiplateau werkt vervolgens het door u ingestelde programma af. Een afstandsbediening en/of opzichzelfstaande zuil is optioneel bij deze uitgebreide besturing.

Eventueel kunt u de besturing verder uitbreiden met camera aansturing en maximaal 36 programmeerbare stops. Het draaiplateau geeft dan bij iedere stop automatisch een seintje aan uw camera voor het maken van een foto. Vervolgens draait het plateau naar de volgende positie. Informeer gerust naar de compatibiliteit van uw camera. U kunt dus kiezen tussen twee uitgebreide besturingen via een touch panel:

  • Uitgebreide besturing met maximaal 15 stops
  • Uitgebreide besturing met maximaal 36 stops + camera-aansturing
  • Photo-Motion Manager (PC-besturing met software)

    Via de PC met bijbehorende software stuurt u het draaiplateau en de camera aan. Met deze software kunt u optioneel de camera instellen voor diverse settingen. Om uw fotografieproces te optimaliseren, kunt u meerdere workflows aanmaken. Voer op uw PC het kenmerk in van het product dat u gaat fotograferen (bijv. kenteken of VIN). De gebruikersvriendelijke software zorgt er vervolgens voor dat u de foto’s direct na het fotograferen op uw PC te zien krijgt.

    De Photo-Motion Manager zorgt ervoor dat u eenvoudig exportprofielen aanmaakt, waardoor u foto's snel online zet. Dat is handig wanneer u bijvoorbeeld auto's fotografeert. De autofoto’s worden automatisch opgeslagen in het fotomapje van het ingevoerde autokenmerk. Vervolgens maakt u exportprofielen voor de verschillende platforms waarop u de auto wilt adverteren. Bijvoorbeeld: 8 foto’s voor Autoscout, 6 foto’s voor Marktplaats, 12 foto’s voor uw eigen website en foto’s voor uw 360° animatie.

    Met de PC-besturing met software is het tevens mogelijk om meerdere camera’s tegelijk aan te sturen (afhankelijk van het type camera). Zo kunt u bijvoorbeeld nog met een losse camera foto’s nemen, die vervolgens ook onder het desbetreffende fotomapje worden opgeslagen. De Photo-Motion Manager is eventueel ook later na te bestellen en te integreren in uw fotostudio.