Veelgestelde vragen overzicht

Deze pagina biedt een overzicht van alle veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Bel of e-mail ons dan gerust! Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer +31 (0)318 505780. U kunt uw vraag ook mailen naar info@pre-motion.nl.

Contactformulier Over Pre-Motion
 

Kies een categorie veelgestelde vragen


Algemene vragen aan Pre-Motion

 • Maakt Pre-Motion de bewegende systemen zelf?
  Pre-Motion ontwerpt en fabriceert de bewegende presentatiesystemen in eigen huis. Wij zijn betrokken bij het gehele proces: vanaf het ontwerp en de productie, tot aan de montage en service.
 • Zijn de bewegende presentatiesystemen alleen te koop of ook te huur?
  Alle bewegende presentatiesystemen zijn te koop. Diverse modellen draaiplateaus en presentatiebanden zijn ook te huur.

  U kunt de huurperiode in dagen of weken opgeven, afhankelijk van het door u gekozen product. Neem telefonisch of per mail contact op om te controleren of het presentatiesysteem op de door u gewenste huurdata nog beschikbaar is.

 • Wie verzorgt de installatie van mijn draaiplateau of presentatieband?
  Pre-Motion installeert het gehuurde of gekochte systeem voor u. Het is belangrijk dat u zorgt voor stroomaansluiting. Daarnaast moet uw vloer of meubel gereed zijn voor plaatsing van het presentatiesysteem.

  In overleg kunt u het presentatiesysteem ook zelf op- en afbouwen. Dat is met name interessant voor klanten die vaker huren of klanten buiten Europa. Wij geven u uitleg en eventueel een installatietraining.

 • Kan Pre-Motion mij een prijsindicatie geven?
  Pre-Motion geeft voor veel presentatiesystemen online een prijsindicatie of een vanaf-prijs. Voor ingewikkelde lopende band routes of grote presentatiesystemen maken wij offertes op maat. Wij ontvangen van u graag een zo specifiek mogelijke aanvraag per mail of via een (offerte)formulier.

 • Wat voor soort klanten heeft Pre-Motion?
  Pre-Motion verkoopt en verhuurt presentatiesystemen aan bedrijven (B2B). Wij leveren aan eindgebruikers én aan tussenkomende partijen zoals standbouwers, communicatiebureaus en autobedrijven.

  Pre-Motion bouwt en levert het bewegende presentatiesysteem. Uw eigen partij verzorgt de inrichting van uw ruimte. Wij werken graag nauw samen met uw architect of interieurbouwer om het presentatiesysteem te integreren in uw ruimte. Bij verhuur projecten werkt Pre-Motion vaak samen met evenementenbureau's en standbouwers om tot een mooi geheel te komen.

Terug naar boven


Lopende bandsystemen

 • Maakt Pre-Motion de sushiband zelf?
  Ja, wij ontwikkelen en bouwen de lopende banden in eigen werkplaats in Veenendaal. Levering en installatie wordt ook door Pre-Motion verzorgd. Wij werken graag samen met uw architect of interieurbouwer om tot een mooi geheel te komen.
 • Kan ik zelf een lopende band route samenstellen?
  Ja; u kunt uw eigen route samenstellen met de Route Rondom en Route Retour. Wat dacht u van een creatieve L-, F-, S- of O-vorm? Pre-Motion heeft lopende band modules beschikbaar die u naar wens aan elkaar kunt koppelen.

  Wanneer u aparte vormen of hoeken wenst, of bijvoorbeeld een T-splitsing, dan is dat mogelijk! Neem contact op voor meer informatie over maatwerk lopende banden. Maatwerk waarbij u afwijkt van de standaard modules is wel duurder. Kies zoveel mogelijk uit onze standaard modules voor de beste prijs.

 • Hoeveel kost een lopende band?
  Eventueel kunnen wij prijsindicaties geven op basis van schetsen of ideeën. Wij kunnen een passende offerte maken wanneer wij van u een tekening ontvangen van uw precieze plan (inclusief maatvoering).

  Voor de Plug & Play systemen en de Bar met Lopende Band hanteren wij vaste verhuur- en verkoopprijzen. U kunt deze producten op onze website naar eigen wens samenstellen. De prijs is afhankelijk van de opties die u kiest.

 • Hoe wordt de lopende band geplaatst?
  De sushiband systemen zijn slechts 7 cm dik. Hierdoor is zowel opbouw als inbouw zeer goed mogelijk. U kunt de lopende band plaatsen op uw tafel of ander meubel, of laten inbouwen in uw sushibar. Alleen bij de motor is er iets meer ruimte nodig onder het barblad.

  De Catwalker Compact kunt u eenvoudig zelf installeren. De presentatieband bestaat uit 1 stuk en heeft geen technische installatie nodig. U steekt de stekker in het stopcontact en hij werkt!

 • Hoeveel hapjes of drankjes kan ik presenteren?
  Het aantal bordjes of glazen dat u tegelijk kunt laten draaien, is afhankelijk van het type lopende band dat u kiest. Op een 'dubbele baan' van de Route Retour of Plug & Play band, kunt u 11 hapjes of drankjes presenteren per meter. Kiest u voor een 'enkele baan' van de Route Rondom of een Bar met lopende band? Dan kunt u ongeveer 6 hapjes of drankjes presenteren per meter.
 • Kan ik het aantal presenteerplateaus zelf veranderen?
  Ja; het voordeel van onze sushiband is dat u de presenteerplateaus zeer eenvoudig zelf weghaalt en weer toevoegt.

  Is het druk in uw zaak of op uw evenement? Dan legt u de lopende band vol met presenteerplateaus. Wanneer het aantal bezoekers afneemt, haalt u weer een aantal plateaus weg. Op die manier lijken de presenteerplateaus niet leeg; er komt alleen met grotere tussenafstand een hapje of drankje voorbij. De sushiband lijkt constant goed gevuld!

 • Is een lopende band hygiënisch?
  Ja; een groot voordeel van het design is dat de lopende band geen kleine kieren heeft. Als u de presenteerplateaus eraf haalt, houdt u een vlakke plaat over met een smalle, verticale gleuf en 2 minieme glijstroken. Een doekje over de plaat en de presenteerplateaus, en u heeft weer een schoon en blinkend geheel!
 • Is het lopende bandsysteem veilig?
  Onze lopende bandsystemen zijn erg veilig. Legt iemand onopgemerkt een vinger op de lopende band en komt een presenteerplateau er tegenaan? Dat is geen enkel probleem: het presenteerplateau is licht en floept direct omhoog. Vingers komen dus niet vast te zitten. Gasten kunnen niet bij de kettingtechniek in de lopende band. Zelfs de kleinste kinderen kunnen dus gerust hapjes van de lopende band pakken!
 • Hoeveel uur kan de lopende band draaien?
  Onze lopende band systemen zijn gebouwd om jarenlang non-stop in uw horecazaak te draaien. De techniek die Pre-Motion gebruikt, wordt ook in veel etalages 24/7 toegepast.

Terug naar boven


Webshop elektrische draaiplateaus

 • Hoe plaats ik een bestelling bij Pre-Motion?
  U kunt bij ons één draaiplateau bestellen, of meerdere tegelijk. Kleine draaiplateaus kunt u direct online bestellen. Bij grote bestellingen kunt u contact opnemen met Pre-Motion; wij adviseren u graag en maken een aparte offerte voor u op.

  Wanneer u interesse heeft in een medium draaiplateau of groot draaipodium, kunt u uw ideeën en wensen aan ons voorleggen. Op basis daarvan ontvangt u een offerte op maat. Grote draaipodiums worden op uw locatie geïnstalleerd door ons montageteam.

 • Wanneer wordt mijn webshopbestelling geleverd?
  Webshopbestellingen worden doorgaans binnen 3 - 4 werkdagen geleverd; Pre-Motion levert de serie kleine draaiplateaus uit voorraad. Over het algemeen worden bestellingen, na afronding van de betaling, nog dezelfde dag verzonden. Levering van de grote draaischijven en speciale opties kan wat langer duren.

 • Hoe activeer ik de hoeveelheidskorting bij een grote order?
  Bij elk draaiplateau staat de hoeveelheidskorting/kwantumkorting vermeld. Deze korting wordt automatisch in uw winkelmandje verrekend. Grote aantallen draaiplateaus (> 100) op aanvraag.
 • Welke betaalmethoden kan ik kiezen?
  Onze klanten hebben beschikking over de volgende betaalmogelijkheden:
  • iDEAL
  • Bancontact/Mister Cash
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro
  • PayPal
  • Overboeking (2 - 3 dagen extra levertijd)

 • Welke bezorgmethoden kan ik kiezen?
  U kunt uw bestelling bij ons ophalen (in Veenendaal) of laten verzenden naar uw adres. Wij versturen draaiplateaus tot Ø 80 cm met de pakketdienst van DPD. Deze levert tijdens kantooruren bij u af. Nadat we de bestelling verzonden hebben, ontvangt u een Track & Trace-code zodat u het pakket kunt volgen.

 • Kan ik mijn bestelling laten leveren buiten de Europese Unie (EU)?
  Wij verzenden alleen naar landen binnen de Europese Unie via de webshop. Voor verzending naar landen buiten de Europese Unie kunt u contact met ons opnemen.

 • Moet ik btw betalen over mijn bestelling?
  Nettoprijzen worden bij de producten excl. btw aangegeven. Bij afrekening van de bestelling wordt de Nederlandse btw (21 %) berekend en aangegeven.

  Als buitenlands bedrijf hoeft u geen btw af te dragen aan de Nederlandse overheid. Wanneer u bij het betalen van uw bestelling uw btw-nummer invult, zetten wij de btw op 0% (btw-nummer zonder spaties invullen a.u.b.).

 • Moet ik verzendkosten betalen?
  De verzendkosten die Pre-Motion in rekening brengt zijn afhankelijk van de grootte van uw bestelling en het land waar de bestelling naar verzonden moet worden. Bekijk ons overzicht van landen waarnaar wij verzenden met de bijbehorende verzendkosten per land.

  Sinds kort bieden wij standaard gratis verzending van webshopbestellingen (vanaf € 100,-) naar België en binnen Nederland.

 • Kan ik een draaiplateau bekijken bij Pre-Motion voordat ik mijn bestelling plaats?
  Elektrische draaiplateaus zijn ook af te halen bij Pre-Motion. Het is dus mogelijk om vooraf het draaiplateau te zien draaien. Graag wel even een belletje van tevoren om een afspraak te maken (+31 (0)318 505780). U kunt bij ons pinnen en uw bestelling direct meenemen.

 • Kan ik een geplaatste bestelling nog wijzigen?
  Wij verwerken binnenkomende bestellingen vaak nog dezelfde dag. Na verwerking en verzending is het niet mogelijk om uw bestelling nog aan te passen. Wij raden u daarom aan om direct contact met ons op te nemen als u een geplaatste order wil wijzigen.

 • Hoe en wanneer ontvang ik de factuur van mijn bestelling?
  U ontvangt eerst een e-mail met de bevestiging en alle gegevens van de bestelling. Na het voldoen van de betaling verstuurt de online shop automatisch een factuur per e-mail.

  Het kan zijn dat onze berichten tussen uw ongewenste e-mails terecht komen. Houd dit daarom goed in de gaten of voeg info@pre-motion.nl toe als veilige afzender aan uw adressenlijst.

 • Kan ik een eigen kenmerk vermelden op de factuur?
  Ja; u kunt tijdens het afrekenen van uw bestelling eventueel een eigen inkoop- of projectnummer opgeven voor op uw factuur.

 • Kan ik mijn webshopbestelling retour zenden?
  Retourzendingen van producten kunnen alleen met toestemming van Pre-Motion plaatsvinden. Een verzoek tot retourzending moet u binnen 8 dagen na ontvangst van de bestelling schriftelijk aan ons kenbaar maken.

  Indien wij akkoord geven voor retourzending (reclamatieretour uitgezonderd), draagt de koper de kosten voor verpakking en retourzending van het product. Pre-Motion vergoedt de aankoopprijs aan de koper minus transportkosten en kosten die met de terugname van de producten zijn verbonden. Bij beschadigingen of slijtage van de producten wordt het te betalen bedrag overeenkomstig verminderd.

  Reclamatieretour: gebreken met betrekking tot het product dient u binnen 8 dagen schriftelijk aan Pre-Motion mede te delen en aanvullend het product op kosten van Pre-Motion toe te sturen. Indien de verpakking zichtbaar schade heeft opgelopen tijdens het transport, waardoor ook het product is beschadigd, dient u dit binnen 3 werkdagen na ontvangst te melden bij Pre-Motion.

 • Welke garantie krijg ik op elektrische draaiplateaus in de webshop?
  Gebreken m.b.t. het product dient u binnen 8 dagen aan Pre-Motion mede te delen en het product op kosten van Pre-Motion terug te sturen. Omdat een goede werking van het draaiplateau sterk afhankelijk is van de manier waarop de draaiconstructie belast wordt, bieden wij geen langere garantietermijn.

  Ondervindt u problemen met uw draaiplateau? Neem dan direct contact met ons op en wij bekijken wat wij in uw specifieke geval voor u kunnen betekenen.

 • Hoe kan het dat mijn Track & Trace-code niet werkt?
  Het kan tot 12 uur na ontvangst van het trackingnummer duren voordat er informatie over de zending voor u zichtbaar is.

 • Kan ik het sleepcontact van een elektrisch draaiplateau zelf verwijderen?
  Indien u een elektrisch draaiplateau met meedraaiend stroompunt wilt ombouwen, dient u contact met ons op te nemen. Tegen een kleine vergoeding kunnen wij het draaiplateau openen, het sleepcontact voor u verwijderen en het omgebouwde draaiplateau daarna terugsturen.

  Let op: de garantie op een draaiplateau vervalt zodra u het zelf opent.

 • Worden er schroeven meegeleverd bij aankoop van een presenteerschijf?
  Ja; bij de presenteerschijf ontvangt u een plastic zakje met 6 schroeven + 6 ringen.

 • Hoe monteer ik een presenteerschijf op een draaiplateau?
  Dat leggen wij u graag stap voor stap uit in deze handleiding.

  Onze webshop biedt presenteerschijven van Ø 30 - 80 cm aan. Let op: deze presenteerschijven zijn te groot voor de twee kleinste draaiplateaus uit onze serie: het MAX 4 kg draaiplateau en MAX 5 kg draaiplateau. Eventueel kunt u op die types wel uw eigen presenteerschijf bevestigen (< Ø 30 cm).

 • Kan ik met een snelheidsregelaar draaiplateaus sneller laten draaien?
  Nee; u kunt de snelheid van het MAX 100 - 200 - 300 kg draaiplateau enkel traploos verlagen tot max. -40 %.
 • Kan ik de draairichting van een elektrisch draaiplateau aanpassen?
  Elektrische draaiplateaus hebben slechts één draairichting (meestal rechtsom). De desbetreffende draairichting van een draaiplateau vindt u bij elk product onder het tabblad met specificaties.

  Uitzondering: eventueel kunt u het MAX 500 - 750 kg draaiplateau zowel links als rechtsom laten draaien indien u die optie selecteert bij het product.

 • Kan ik de snelheid van een elektrisch draaiplateau zelf aanpassen?
  Nee; elektrische draaiplateaus hebben slechts één draaisnelheid, variërend van 1 - 2,5 omwenteling(en) per minuut. De draaisnelheid van elk type draaiplateau vindt u bij het desbetreffende product onder het tabblad met specificaties.

  Eventueel kunt u de draaisnelheid van het MAX 100 - 200 - 300 kg draaiplateau wel traploos verlagen tot max. -40% door er een snelheidsregelaar bij aan te schaffen.

 • Kan ik mijn product rechtstreeks op het plateau plaatsen?
  Dat is afhankelijk van het type draaiplateau dat u kiest.

  Onze webshop draaiplateaus worden standaard zonder bovenplaat geleverd. Dat betekent dat u hierop zelf een gewenste presenteerplaat kunt schroeven. Dat is zeer eenvoudig. Optioneel kunt u een presenteerschijf bij uw draaiplateau kopen; Pre-Motion heeft verschillende diameters en materialen beschikbaar.

  Draaipodiums vanaf 150 cm doorsnede worden geleverd met een stevige multiplex bovenzijde, die u naar wens kunt afwerken.

 • Ik heb stroom nodig op het draaiplateau. Kan dat?
  Wilt u een elektrisch apparaat ronddraaien op het draaiplateau? Of heeft u verlichting nodig op het draaipodium? Dan heeft u een meedraaiend stroompunt nodig. Kies in deze gevallen voor de extra optie sleepcontact. Er draait dan een 230V (kroonsteen) stroomaansluiting mee op het plateau.
 • Waarop moet ik letten bij het kiezen van het juiste draaiplateau?
  Niet alleen het gewicht van uw product bepaalt de keuze van het type draaischijf, de gewichtsverdeling is even belangrijk. De maximale belasting die bij de draaiplateaus vermeld wordt, zijn gebaseerd op producten die gecentreerd worden geplaatst op de draaischijf. Wilt u het gewicht op een draaiplateau excentrisch verdelen? Een zwaarder draaiplateau is dan raadzaam; onze medium draaiplateaus en grote draaipodiums kunt u excentrisch belasten.

  De diameter van de bovenplaat is ook een invloedrijke factor. Bij een grotere diameter treedt een hefboomeffect op. Dat betekent dat u een zwaarder draaiend platform nodig heeft bij een grotere presenteerschijf.

  Wat houdt dat hefboomeffect precies in? Een goed voorbeeld om het effect te illustreren is het tillen van een emmer water. U heeft er waarschijnlijk geen moeite mee om een emmer te dragen van 10 liter. Wanneer u echter wordt gevraagd om de emmer te dragen met een horizontale arm - met de emmer op circa 50 cm van uw lichaam - dan wordt het tillen ineens zo goed als onmogelijk. Dit hefboomgewicht-principe speelt een sterke rol bij draaischijven waarbij het gewicht niet in het midden is geplaatst/excentrisch is verdeeld.

Terug naar boven


Draaipodiums

 • Maakt Pre-Motion het draaiplateau zelf?
  Ja, wij ontwikkelen en bouwen de draaiplateaus in eigen werkplaats in Veenendaal. Levering en installatie wordt ook door Pre-Motion verzorgd. Onze specialiteit is het produceren van hoogwaardige draaiplateaus met diverse positioneringsmogelijkheden. Wij werken graag samen met uw architect of interieurbouwer om tot een mooi geheel te komen.
 • Zijn de draaiplateaus alleen te koop of ook te huur?
  Alle draaiplateaus zijn te koop. Diverse modellen draaipodiums zijn ook te huur. U huurt een draaipodium al vanaf 1 dag.

  U kunt de gewenste huurperiode in dagen of weken opgeven, afhankelijk van het door u gekozen product. Neem telefonisch of per mail contact op om te controleren of het draaipodium op de door u gewenste huurdata nog beschikbaar is.

 • Wat kost een draaipodium?
  De prijs is afhankelijk van allerlei factoren, waaronder de grootte, afwerking, besturing en plaatsing van het draaiplateau. Wij kunnen een prijsindicatie geven wanneer u de gewenste diameter, het te presenteren product en eventuele besturingsopties aan ons doorgeeft.

  Voor kleine draaiplateaus en medium draaiplateaus hanteren wij vaste prijzen. U kunt deze producten op onze website naar eigen wens samenstellen. De prijs is afhankelijk van de opties die u kiest.

 • Hoe wordt een draaipodium geïnstalleerd?
  U kunt het draaiplateau laten inbouwen of opbouwen in uw ruimte. Pre-Motion installeert het gehuurde of gekochte systeem voor u. Het is belangrijk dat u zorgt voor stroomaansluiting. Voor plaatsing van het draaiplateau moet uw vloer helemaal vlak zijn.

  In overleg kunt u het draaipodium zelf op- en afbouwen. Dat is met name interessant voor klanten die een mobiel draaiplateau kopen of huren, of voor klanten buiten Europa. Wij geven u uitleg en eventueel een installatietraining.

  Neemt u de plannen voor een draaiplateau mee in routing van uw nieuwe gebouw? Dan kunt u het plateau in uw vloer laten verzinken. Pre-Motion kan helpen met de bouwtekening. Wij kunnen een sjabloon en RVS-rand beschikbaar stellen voor het creëren van een exact ronde uitsparing in uw vloer.

 • Wat heeft Pre-Motion te bieden ten opzichte van andere leveranciers?
  Pre-Motion beschikt over een zeer uitgebreid assortiment verkoop en verhuur draaiplateaus. Onze draaischijven zijn van uitstekende kwaliteit en gemaakt om jarenlang te draaien: een optimale prijs-kwaliteitverhouding. U koopt bij Pre-Motion direct bij de ontwerper en fabrikant van het product. Dat biedt voordelen; wij kunnen het draaiplateau afstemmen op uw wensen.

Terug naar boven


Autofotografie

 • Hoe groot en zwaar is het autodraaiplateau?
  Standaard gebruikt Pre-Motion een Ø 4,5 meter draaiplateau met een draagvermogen van 3000 kg. Op die diameter passen de meeste personenauto’s. De schijf kan groter, bijvoorbeeld wanneer u de draaischijf ook voor autopresentaties in uw showroom gebruikt. Voor bedrijfsauto's, campers en andere zware wagens wordt vaak gekozen voor de Ø 5 meter (of eventueel nóg groter).
 • Wat is een geschikte ruimte om foto’s te maken?
  Waar u op moet letten wanneer u een nieuwe ruimte binnen uw bedrijf of nieuwbouw locatie zoekt:

  1. Logische positionering: De ruimte moet handig gepositioneerd zijn in de routing. Zeker als u veel auto’s per dag wilt fotograferen, is dit erg belangrijk. Het is praktisch om de fotostudio in de nabijheid van de wasstraat/poetsafdeling te plaatsen.

  2. Handig in- en uitrijden: Er moeten geen belemmeringen zijn om snel in en uit te rijden. U wilt de auto immers zo snel mogelijk online zetten. In het flexibele 360 graden draaiprogramma voert u zelf eenvoudig de in- en uitrij positie van de auto in. Daardoor is het niet erg wanneer de oprijstand niet de juiste fotopositie is.

  3. Daglicht vermijden: Zorg dat u zoveel mogelijk zelf kunt bepalen hoe sterk de ruimte verlicht is. Pre-Motion kan u adviseren over de juiste belichting.

  4. Houd het praktisch: Creëer een achtergrond en een vloer die praktisch zijn voor dagelijks gebruik en mooi blijven binnen de “vuile omgeving” van een autobedrijf. Bijvoorbeeld een antraciete vloer.

  Meer tips voor autofotografie leest u in ons overzicht van tips & tricks voor het fotograferen van auto's.

 • Hoe creëer ik een geschikte fotoruimte met een draaiplateau?
  Wellicht heeft u al een ruimte waar u nu fotografeert en wilt u die verbeteren/uitbreiden met draaiplateau technieken. Er zijn 3 opties te onderscheiden:

  1. Nieuwbouw: U kiest voor ons basis draaiplateau. U neemt de plannen voor een fotoruimte op in de routing van uw gebouw. Een draaiplateau uitsparing van circa 15,5 cm wordt meegenomen in de ruwbouw, zodat het plateau in het beton verzinkt. Pre-Motion kan u helpen met de bouwtekening en het houtsjabloon met stalen RVS-ring om de uitsparing te realiseren.

  2. Vrije ruimte beschikbaar: U bouwt zelf een achterwand, u combineert de standaard wandelementen van Pre-Motion tot een U- of L-vormige wand, of Pre-Motion plaatst een complete studiobox in uw ruimte. Voor de fotobox heeft u een locatie nodig met minimaal 7 x 9 meter vrije ruimte, bijvoorbeeld in uw werkplaats.

  3. Bestaande fotoruimte of fotostudio: U heeft al een mooi ingerichte fotoruimte op uw terrein en wil de techniek van een draaiplateau toepassen. Kies voor ons basis draaiplateau of onze draaischijf met bouwaccessoires (bijvoorbeeld een verhoogde vloer met oprijrand). Bij de laatstgenoemde autofotografie oplossing rijdt u, dankzij de schuine oprijrand, uw auto's eenvoudig op het 15 cm hoge draaiplateau.

 • Welke besturing en positionering heb ik nodig?

  Het plateau is standaard uitgerust met basis besturing: een bedieningspaneel met de knoppen start, stop, links, rechts en een snelheidsregelaar. Het draaiplateau kan ook continu op gewenste snelheid draaien voor 360 graden video's.

  Met de optionele uitgebreide 360 graden positionering kunt u het draaiplateau nauwkeurig laten stoppen op vooraf ingestelde posities (maximaal 15 stops). Op die manier maakt u gemakkelijk mooie fotoseries. Via het touch panel kunt u draaiprogramma’s op graden nauwkeurig aanmaken.

  Deze uitgebreide positionering is ook verkrijgbaar met maximaal 36 stops en camera-aansturing. De foto's worden dan volledig automatisch gemaakt. Nagenoeg alle Nikon en Canon fotocamera’s zijn compatible met onze besturingssoftware. Informeer gerust of dit ook voor uw camera geldt.

  Onze optionele Photo-Motion Manager biedt nog meer mogelijkheden. Via een PC met bijbehorende software stuurt u het draaiplateau, uw camera('s) en de verlichting aan. Uw autofoto's worden samen met de interieurfoto's automatisch opgeslagen en georganiseerd in het fotomapje van het door u ingevoerde autokenmerk. U maakt daarnaast eenvoudig exportprofielen aan voor de verschillende online platforms waarop u de auto wilt adverteren. Bijvoorbeeld: 8 foto's voor Autoscout, 6 foto's voor Marktplaats, 12 foto's voor uw eigen website én foto's voor uw 360°- of 3D-animatie. Met 1 druk op de knop staat uw auto online!

 • Zijn de foto’s direct gereed voor het web?
  U kunt de geschoten fotoseries van auto's gebruiken als goede basis voor uw fotosysteem. Voeg aan de exterieurfoto's nog een aantal interieurfoto's toe.

  Met de Photo-Motion Manager (PC-besturing met software) kunt u gemakkelijk exportprofielen aanmaken voor de online platforms waarop u de fotoseries wil plaatsen. Dit bespaart u tijd; uw foto's zijn meteen georganiseerd en kunnen met 1 druk op de knop online.

 • Welke partijen heb ik nodig voor professionele autofotografie? En met wie start ik?
  Het ligt wellicht niet voor de hand om te starten met een fabrikant van draaiplateaus. Een stabiel en goed draaiplateau is echter wel de basis waar alles in de toekomst om (en op) draait. Het is zaak dat het draaiplateau stabiel, bedrijfszeker en geschikt is om te positioneren. Het draaiplateau moet mee kunnen groeien met software ontwikkelingen in de toekomst.

  Vaak onderschat men de kracht die het vergt om dagelijks een zwaar product als een auto veelvuldig te laten stoppen en starten tijdens een fotosessie. Een duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij draaiplateau is hiervoor noodzakelijk.

  Het concept draait alleen met een goede basis! Wij zien in deze snel groeiende markt veel partijen opstaan die vanuit hun specialisme (fotostudiobouw, fotografie, verlichting of 360° software) draaiplateaus gaan verkopen. Zij zijn zeker waardevol. Let er echter goed op dat het draaiplateau dat zij aanbieden bedrijfszeker en toekomstgericht is. De verschillen in duurzaamheid, besturing en bedrijfszekerheid zijn enorm.

  Op zoek naar een complete fotostudio? Wij bieden een totaaloplossing voor autofotografie aan!

 • Wat kan draaiplateau fabrikant Pre-Motion voor mijn bedrijf betekenen?
  Onze specialiteit is het produceren van hoogwaardige draaiplateaus met diverse positioneringsmogelijkheden. Sinds 2008 installeren wij draaiplatforms voor uiteenlopende klanten. Vanuit de rol als fabrikant van draaiplateaus voor autofabrikanten en autobeurzen zijn wij sinds 2011 betrokken bij het fotograferen en videograferen van auto's. Wij hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met grote én kleine automotive partijen.

  Pre-Motion ziet de behoefte aan professionele fotoseries van auto's alsmaar groeien. Inmiddels hebben wij allerlei bouwsituaties meegemaakt. Om die reden kunnen wij onze uiteenlopende klanten goed en op maat adviseren en een passende oplossing bieden.

  Pre-Motion biedt een complete studio box inclusief verlichting en camera’s aan. Gaat u zelf aan de slag om een fotoruimte in te richten? Informeer gerust naar onze bouwaccessoires, zoals een passende verhoogde vloer en wandelementen. Deze kunnen u of uw aannemer helpen om gemakkelijk een fotoruimte te realiseren. Naast de inbreng van onze eigen ervaring, raden wij onze klanten altijd aan om goed te luisteren naar hun (lokale) fotograaf en belichtingsexpert.

Terug naar boven