Sushi restaurant Fusion Amsterdam

Lopende band in Amsterdamse sushibar


Nederland heeft er een nieuw en uniek restaurantconcept bij: onbeperkt grillen aan de lopende band in een hippe en trendy setting. Pre-Motion speelt, als producent van de vier lopende band systemen van restaurant Fusion, een belangrijke rol in het geheel. Het gaat om in totaal 100 meter aan design lopende band!

Wie bij lopende banden aan een fabriek denkt, heeft het mis! Dit zijn stijlvolle ‘design’ lopende banden, voorzien van sfeervolle LED-verlichting. Pre-Motion heeft de lopende banden gebouwd in haar eigen werkplaats. Directeur Heimen Quik van Pre-Motion: “Het gaat echt om maatwerk: twee van de banden hebben speciale bochten van 126 en 151 graden. Ze zijn slechts 7 centimeter hoog en kunnen eenvoudig op een meubel gelegd worden.”

Het Amsterdamse restaurant serveert een mix van grill- en Teppan Yaki-gerechten. Gasten van het restaurant kunnen zelf hun grillgerechten van de lopende band pakken. Het restaurant werkt volgens het all you can eat & drink-principe: voor een vast bedrag kan men 2 uur lang onbeperkt eten en bier of wijn drinken.

Paul Hamer over het restaurant: "Kip, vlees, groente, vegetarische gerechten... er komt letterlijk een wereld aan smaken voorbij! Onze gasten blijven gewoon zitten. Ze bereiden zelf aan tafel waar ze zin in hebben." Alleen voor sommige bijgerechten, sauzen en dranken moeten de gasten naar de bar of het buffet.

Originele foodpresentaties Twin Lane presentatieband

Kenmerken van deze sushiband

  • 100 meter lange Catwalker Twin Lane
  • I-vorm van 40 cm breed
  • Hoekige vormgeving
  • Matte afwerking bovenzijde
  • Melkwit acrylaat zijafwerking incl. LED-verlichting

Gerelateerde projecten bekijken
Meer informatie over product & toepassing