Catwalker Giant Compact | huren

Catwalker Giant Compact | huren

Compacte presentatieband van 200 x 120 cm. Dit is een Plug & Play-systeem: u steekt de stekker in het stopcontact en hij draait! Geschikt voor originele productpresentaties van bijvoorbeeld kunstwerken, of voor paspoppen met uw nieuwe kledingcollectie. Te huur voor bijvoorbeeld uw museum, winkel of voor op de beurs. U kunt deze presentatieband ook kopen.

  • Compacte aandachtstrekker
  • Optioneel met LED-verlichting
Vanaf € 965,- excl. BTW 
Beschikbaarheid afhankelijk van uw huurperiode
Loading Configurator...
Bewegende presenteerband voor grote producten tot 30 kg

Op deze ovale presentatieband kunt u grote objecten laten ronddraaien. De lopende band van 2 x 1,2 meter is gemaakt van hoogwaardig wit kunststof. De presentatieband is geschikt voor bewegende presentaties van grote producten of paspoppen. Plaats uw producten op de catwalk en ze bewegen door uw evenementenhal, winkel of beursstand. Deze compacte lopende band liever kopen? Bekijk de Giant Compact koopversie!

Presenteren op de Giant Compact

De 4 presenteerplateaus kunnen tot 30 kg per plateau dragen. Afhankelijk van de lengte en het aantal te presenteren objecten, kan dit gewicht in overleg overschreden worden.

Verplaatsbaar en simpel in gebruik

De Giant Compact is gemakkelijk te vervoeren en te gebruiken; u hoeft enkel de stekker in het stopcontact te steken. Het is de ideale presenteerband voor uw beurs, tentoonstelling of evenement.

Persoonlijk advies

Heeft u een vraag over deze compacte aandachtstrekker? Neem dan gerust contact op met Pre-Motion.

Lengte x breedte 200 x 120 cm
Hoogte 20,4 cm
Max. aantal presenteerplaatjes 4
Breedte presenteerbladen Baan met presenteerbladen Ø 38 cm
Max. belasting per presenteerplaat 30 kg
Beschikbare afwerking zijkant Melkwit acrylaat (met LED-verlichting)
Draaisnelheid Min. 2 / max. 4 meter per minuut
Snelheid regelbaar? Ja
Draairichting Rechtsom
Materiaal behuizing Hoogwaardig wit kunststof
Stroomverbruik 120 Watt
Stroomvoorziening Standaard stekker, werkt op 230 VAC / 10A (extra stekker indien LED-verlichting)
Koop of huur? Huur
(NL) PDF Catwalker Giant - productinformatie PDF 684.19 KB
(DE) PDF Catwalker Giant - Produktinformationen PDF 568.1 KB
(EN) PDF Catwalker Giant - product information PDF 691.87 KB
Transport mogelijkheden

Wij bieden u 3 opties:

  • 1: U verzorgt het transport zelf. U komt de Catwalker bij ons bedrijf in Veenendaal (Gelderland) ophalen. Na afloop van de huurperiode brengt of stuurt u de lopende band retour. Dit is voor u waarschijnlijk de goedkoopste optie.
  • 2: Pre-Motion verzorgt het transport per transporteur naar uw bedrijfslocatie. De lopende band wordt enkele dagen voor uw project naar uw bedrijfslocatie verzonden. U neemt de Catwalker zelf mee naar uw evenement. Na afloop van de huurperiode wordt de lopende band weer bij uw bedrijfslocatie opgehaald (maandag t/m vrijdag).
  • 3: Pre-Motion verzorgt het transport naar uw evenement. Wij plaatsen de lopende band direct op uw locatie. Na afloop van het evenement halen wij de Catwalker weer op. Dit is voor u waarschijnlijk de makkelijkste -maar ook de meest prijzige- optie.

Plaatsing en bediening

Deze Catwalker vereist geen technische installatie. De presenteerplateaus glijden over de bovenzijde van de catwalk.

Huren bij Pre-Motion, hoe werkt dat?
  • Stap 1: Stel uw gewenste presentatieband samen huurperiode en eventuele opties te selecteren. U ziet direct de bijbehorende huurprijs (excl. transportkosten).
  • Stap 2: Past de huurprijs binnen uw budget? Vraag dan een complete offerte aan (incl. transportkosten) door uw persoonlijke gegevens in te vullen en de offerteaanvraag te verzenden.
  • Stap 3: U ontvangt van ons een definitieve offerte per mail. Bij onduidelijkheden hebben we telefonisch contact over uw aanvraag.
  • Stap 4: Afhankelijk van uw project wordt de Catwalker Giant Compact per transporteur naar u verzonden of door Pre-Motion op uw evenement geplaatst. U kunt de presentatieband ook afhalen bij ons kantoor in Ede. Zie ook Installatie & Transport.