Catwalker Single Lane | vast

Catwalker Single Lane | vast

Stel een lopende band route samen voor uw restaurant, museum of showroom met deze presentatieband voor permanent gebruik. Door bochtmodules en rechte delen met elkaar te combineren, tekent u eenvoudig een gewenste route. Deze catwalk is geschikt voor de presentatie van kleine producten of food. Pre-Motion verzorgt de installatie in uw ruimte. Bekijk ook de mobiele koopversie of de huurversie.

Offerte aanvragen voor dit presentatiesysteem.

  • Zet uw productpresentatie in de spotlights
  • Stel met diverse modules uw ideale route samen
  • Bij vaste installatie is millimeter exact maatwerk mogelijk!

Gemiddelde projectprijs

€ 10.000,-
€ 20.000,-
Productie op bestelling, verwachte levertijd ca. 6 weken
Geef beleving aan uw productpresentatie of food presentatie

Dit lopende band systeem is geschikt voor bewegende productpresentaties en foodpresentaties. Plaats uw hapjes, drankjes of producten op de catwalk en ze lopen door uw restaurant, showroom of winkel. Zo is aandacht voor uw modellen gegarandeerd. De lopende band is slechts 7 cm hoog. De dunne presentatieband in combinatie met de zwarte zijafwerking resulteert in een strak geheel. De optionele LED-verlichting zorgt voor een futuristische uitstraling en trekt extra aandacht!

Producten presenteren op de lopende band

De presenteerplateaus zijn Ø 14 cm. Eventueel mag het product dat u presenteert wat groter zijn, zolang het middelpunt maar goed op het presenteerplaatje past. Pre-Motion heeft ook lange presenteerplateaus beschikbaar van 35 cm. Speciaal voor iets grotere producten zoals bijvoorbeeld schoenen.

De Catwalker Single Lane bevat iedere 18 cm een presenteerplateau van Ø 14 cm. U kiest zelf of u de presentatieband vol legt met iedere 18 cm één presenteerplaatje. Er is dan ongeveer 2 cm afstand tussen de presenteerplateaus.

U kunt ook minder plaatjes mee laten draaien met de lopende band, bijvoorbeeld 1 presenteerplateau per 36 cm. Er is dan ongeveer 20 cm afstand tussen de presenteerplaatjes.

De Catwalker integreren in uw ruimte

Bepaal de ideale inrichting van uw ruimte en teken daarbij de route van lopende band in. Komt u niet uit met de standaard lengte modules? Bestel dan een lengte deel exact op maat. Wij rekenen hiervoor een kleine meerprijs. Voor gebogen modules met afwijkende afmetingen is maatwerk nodig; een bochtmodule op maat is ingewikkelder en daardoor aanzienlijk duurder.

De lopende band combineren met een meubel

De lopende band is slechts 7 cm hoog en vereist geen ingewikkeld onderstel. Plaats de Catwalker eenvoudig op uw bar of tafel; een stabiele ondergrond is voldoende. Alleen op de plek van de motor is een kleine uitsparing in uw meubel nodig. U kunt de lopende band ook in uw meubel verzinken. Dan is alleen de bovenzijde zichtbaar!

Concept idee: laat de Catwalker vanachter een wand uw restaurant of showroom inlopen.

Persoonlijk advies

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact op met Pre-Motion.

Liever een verplaatsbare lopende band, of een presentatieband huren? Bekijk de mobiele koopversie of de huurversie.

Installatie en bediening

Pre-Motion levert en installeert de lopende band direct op uw locatie. Wanneer wij komen installeren is het belangrijk dat het meubel gereed is voor installatie. De Catwalker kan op uw meubel worden gelegd, of worden ingebouwd. Belangrijk: het meubel moet vlak zijn en niet doorbuigen.

Afhankelijk van grootte van de lopende band, komt er 1 of komen er meerdere motoren onder de lopende band. Deze kleine motoren zijn geruisloos en daardoor niet storend. De onderzijde van de lopende band is vlak, alleen de motor steekt er onderuit. Deze motor steekt circa 20 centimeter onder de presentatieband uit. Maak een kleine uitsparing in uw meubel en de motor is onzichtbaar voor uw gasten/bezoekers! Let op: Voorkom directe omlijsting van de motor; hij moet goed kunnen ventileren. Vrij hangend in een hol meubel is meestal prima.

Foto: onderzijde lopende band met uitstekende motor

De Catwalker heeft een 230 V stopcontact nodig. Via de bijbehorende besturingskast is de lopende band te bedienen (start, stop en snelheid). Deze kast heeft de volgende afmetingen: 30 x 20 x 8 cm. Vanaf de besturingskast loopt één kabel naar de motor(en) onder de lopende band. Bij LED-verlichting in de zijafwerking zijn er twee 230 V stopcontacten nodig.

Foto: besturingskast

Standaard modules combineren

Pre-Motion heeft standaard lopende band modules beschikbaar. Door rechte modules en bochtmodules met elkaar te combineren, creëert u zelf uw Route Rondom. De basis bestaat uit 4 bochten en 2 rechte delen. Tussen die 6 modules kunt u allerlei rechte modules en bochtmodules koppelen. U kunt bijzonder flexibele routes samenstellen tot wel 70 meter!

De lopende band is 7 cm hoog en 18 cm breed. De beschikbare lengtematen zijn:

  • Rechte delen: 50 cm, 75 cm, 100 cm, 150 cm en 200 cm. Wij kunnen voor u een recht 'koppelstuk' op maat fabriceren wanneer u niet precies uitkomt met de standaard lengtematen. Hiervoor rekenen wij een kleine meerprijs.

  • Bochtdelen: 25 cm, 50 cm, 75 cm en 100 cm.

    • U-bocht: 100 x 50 cm.

Sushi lopende band op maat

Bent u op zoek naar een Route Rondom met afwijkende afmetingen? Tegen een meerprijs leveren wij ook presentatiebanden op maat.